• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opgenomen programma's wissen

Gizmo2000

Forum Gebruiker
Berichten
49
Ik kan nergens vinden hoe ik opgenomen programma's kan wissen.
ik zie ze staan in 'Mijn Opnames' maar nergens een Optie om te wissen.
Weet iemand wel hoe dat moet?
 
Met de OK-knop krijg je een contextmenu (vergelijkbaar met de rechtermuisknop). Hier staat de optie verwijderen tussen.
 
Klopt, er staat "Verwijderen" en "Alles verwijderen".
Wel even naar beneden of naar boven scrollen.
 
Dat bedoel ik ook "Verwijderden" :)
Deze staat er echter niet altijd tussen bij mij
Heel vreemd
 
Weet je zeker dat je bij "Mijn opnames" zit?
Programma selecteren en dan op OK?
 
Het staat er wel in het "grijs" en even naar boven scrollen, zoals CS als zei.
 
Gizmo2000 zei:
Dat bedoel ik ook "Verwijderden" :)
Deze staat er echter niet altijd tussen bij mij
Heel vreemd
Klopt,bij me gebeurde dat ook,wat je moet doen is, even helemaal uit de menu gaan,en dan weer opnieuw naar mijn media/mijn opnamen,dan zie je de optie verwijderen weer oplichten
 
Je moet in elk geval het programma dat je bekeken hebt stoppen om verwijderen te kunnen selecteren. Ik heb zelf nog wel eens dat als het programma afgelopen is en de reclames zijn gestart dat ik op "OK" druk om "verwijderen" te kiezen maar omdat het programma dan nog afgespeeld wordt is "verwijderen" niet te kiezen. Ik mis persoonlijk de "blauwe knop" zoals bij de hddvr-box om te verwijderen, scheelde veel handelingen in vergelijking met hoe het nu gaat.
 
Enig idee hoe ik alle opnames van een repeterende opname in één keer kan verwijderen zodat ik dat niet stuk voor stuk hoef te doen? En nee, het is niet de optie 'alles verwijderen' die je ziet wanneer je op OK klikt van de serie die je aan het opnemen bent, want als je dat doet ben je al je opnames kwijt en niet enkel de opnames die in die betreffende 'map' staan. Erg knullige optie, ik zit in de map van de betreffende serie met een x aantal opnames, 'alles verwijderen' in het menu betekent dan bij mij 'alles verwijderen in de huidige map' en niet alle opnames die op de box staan verwijderen.
 
Terug
Bovenaan