Status
Niet open voor verdere reacties.
Fijn deze tussenupdate, maar wanneer komen ze een keer met een echte update wat betreft het beeld.
Ben best wel positief over de Next, maar had toch stiekum gehoopt( zoals beloofd door @Webcare Ziggo )
dat er met deze update zelf iets veranderd kon worden aan het upscalen .
Lijkt me toch niet zo moeilijk om een optie in te bouwen waarmee je gewoon een direct signaal kunt kiezen, zonder al die filters van de box?
 
In mijn geval is de Next in volg aanbod mode via HDMI aangesloten op de receiver en van daar uit op de TV. Ik ervaar totaal geen lipsync problemen bij live uitzendingen. Aangezien het geluid in deze mode 2.0 of 5.1 dolby D is wordt het volume genormaliseerd in de receiver en is daarom gelijk aan bv het geluid van de TV als deze via de receiver wordt afgespeeld. Kortom ook hier geen probleem.
 
AV met meerdere kanalen zijn zelden klasse A versterkers.
Info

Thanks. zo leer ik nog eens wat. Had nog wel gedacht aan klasse AB in push-pull maar ik denk nog teveel in buizen en een watt of 5 :)
Blijkbaar toch een heel verschil met tegenwoordig. De MOSFET had ik niet eens in ogenschouw genomen. :sad:
 
Thanks. zo leer ik nog eens wat. Had nog wel gedacht aan klasse AB in push-pull maar ik denk nog teveel in buizen en een watt of 5 :)
[...]
Echt klasse B komt niet voor. Geeft te veel vervorming. Dus altijd AB, hetzij een beetje meer naar A, hetzij een beetje meer naar B (zowel bij buizen als bij torren).
Een uitzondering is natuurlijk klasse D, maar dat is weer een een heel ander verhaal.
 
:police:

Wij gaan nu te lang (te ver) off topic met de discussie over versterkers,
 
Bij instelling volg aanbod wordt er stereo of Dolby weergegeven afhankelijk van de bron. Dit is geluidstechnisch een prima beslissing en verbetering.
Maar waarom wordt er nu bij Netflix altijd omgezet naar Dolby terwijl er bij Netflix ook een aantal series in stereo worden uitgezonden en nu door de omzetting naar Dolby hol klinken en moeilijk te volgen zijn. Het probleem met verschillende geluids bronnen van de zenders is nu verplaats naar Netflix en het zou veel beter zijn om ook de oorspronkelijke geluidsweergave bij Netflix te volgen en niet om te zetten.
 
Inderdaad bij Netflix wordt stereo in 5.1 weergegeven maar dan alleen via het linker en rechter kanaal. Gelukkig zijn er niet zo veel series en films in stereo.
 
Gewoon de netflix app van je tv gebruiken ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: ajb
Maar dan heb je geen DD+ uitvoer naar bv een receiver als je zoals ik een TV uit 2016 hebt. Dan maar Chromecast Ultra.

Overigens gaat het met de YouTube app wel goed.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan