• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo test nieuwe mediabox met 4k en spraakbesturing

Het hoeft ook niets bijzonders te zijn... er mag niets gedeeld worden. Of dat nu iets heel kleins van geen betekenis is of iets baanbrekends... het mag niet. Simpel. Je bent ook niet een beetje zwanger. Heeft niets met ‘overdrijven’ te maken. Gewoon common sense.

Mocht het allemaal niet zo zwaar wegen... tja... misschien ben ik dan wel te eerlijk.
Je hebt gelijk. Er is voor getekend. Dat is dus een kwestie van vertrouwen. Klaar!
 
Dat blijkt maar weer. Hier mag blijkbaar veel, Ziggo moderators van het Community forum zeggen er inderdaad niks van.
 
Ja maar ze kunnen beheerder hier wel vragen om die berichten over de testbox te verwijderen maar dat doen ze dus niet.
 
Ik neem aan dat diegene die deze geheime informatie naar buiten brengt ook in het testpanel zitten, dan zouden ze toch hierover aangesproken moeten worden door Anne-Ziggo. Want dat gebeurd op het andere forum ook. Gelijke monniken gelijke kappen. ::)
 
En ik mag hier niet in het testpanel terwijl ik in het verleden ook al producten getest heb via dit forum. Ik heb dat Anne-Ziggo via pb laten weten, maar heeft hij niet op gereageerd.

Ik werd op mijn vingers getikt toen iemand anders iets over de testbox zei in het openbare forum van community en ik er alleen op quote maar het zelf niet eens over de testbox had, maar je mag dus ook niet quoten op iemand die het over de testbox heeft zei Anne-Ziggo ook al zeg je zelf niks over de test. Slaat gewoon nergens op. Ik weet dat dat dus ook niet mag maar vind het wel belachelijk.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan