Ziggo test nieuwe mediabox met 4k en spraakbesturing


AFCA 0575

Product Tester
Lid geworden
21 sep 2012
Berichten
2.540
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik ga binnenkort verhuizen en ben van plan om na vele jaren ergenis met de horizon box mijn ziggo abo toch echt optezeggen en verder te kijken naar een provider die wel fatsoenlijke hardware heeft en of eventueel een Apple TV app.

Nu ben ik in de basis wel te spreken over ziggo.. wat internet connectiviteit betreft en het lijkt erop dat op mijn nieuwe adres eigenlijk voor een beetje fatsoenlijke internet connectiviteit alleen Ziggo beschikbaar is. Maar het kan toch niet zo zijn dat wat TV betreft je dan alleen aangewezen bent op de slechtste hardware in de history van mediaboxen en bijvoorbeeld geen 4K en / of Apple TV app hebt...

Zijn er al harde release dates voor de 4K box en of apple tv apps? zo nee.. moet ik denk ik toch echt verder zoeken naar een provider die dit soort dingen wel bied.
tot ziens
 

Roger1234

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2008
Berichten
511
Ervaringen in het verleden geven geen garantie voor de toekomst hoort men tegenwoordig regelmatig.
Een reden voor mij om een introduktie in het eerste kwartaal van 2019 tegemoet te blijven zien.
Zeker doen ;)

Nou, in principe mogen testers hier alles plaatsen wat ze willen...
Ziggo voelt zich niet geroepen om zich te melden bij de forumbeheerder :)
True, maar die nda teken je niet voor niets ;)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.121
True, maar die nda teken je niet voor niets ;)
Lees mijn eerdere berichten eens terug en dan weet je hoe ik er eigenlijk over denk.

Resumé: een NDA is er niet voor niets, dus dat hoef je niet tegen mij te zeggen :)

Sterker nog, ik zal mijn eigen bericht zelf even quoten, hoef je ook niet te zoeken. Mentions (@) even verwijderd, nu niet meer nodig.

Ik blijf het vreemd vinden dat zo’n figuur hier willens en wetens informatie over een box geeft, terwijl men akkoord is gegaan met een NDA. Deze informatie mag niet met derden gedeeld worden. Staat ook keurig vermeld in de e-mails van "Ziggo", toch? Dan kunnen we toch net zo goed met z’n allen hier alles maar gaan neerzetten? Dan hoeft dat geheimzinnige gedoe ook niet meer.

Anne-Ziggo Webcare Ziggo

Hoe zit dat?

En ja, het interesseert mij geen fuck hoe men mij n.a.v. deze reactie noemt, het gaat om het principe.
Iets wat voor iedereen geldt. Gelijke monniken, gelijke kappen.
 

Roger1234

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2008
Berichten
511
Ik was al onderweg om verder terug te lezen ;) dan een paar pagina's. Hij snapt er idd niets van, misschien was de tekst in de NDA nog te moeilijk voorhem.
 

jowi

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 mei 2007
Berichten
963
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Voor voice bediening moet je wel op een knop drukken tijdens het spreken, en vasthouden.
Lees dit topic nu pas... was altijd zeer sceptisch mbt spraakbesturing, Siri bijv. vond ik, en vind ik nog steeds, erg slecht werken. Maar sinds ik Alexa in huis heb... ben ik helemaal om, wat een gemak... heb het ding nu een maand of 3, heb nooit een lichtknopje meer aangeraakt, kan met mijn stem ook de tv en stereo etc aan uit zetten, kanalen wisselen, mijn gordijnen er mee op en en dicht doen etc etc ... super. Ik kan me dus voorstellen dat spraakbesturing wel een handig concept is. Maar... je voelt aan je water dat deze nieuwe box ongetwijfeld weer een eigen, zeer apart werkende en 'bijzondere' implementatie krijgt, met eigen commando's, compleet non-compatible met Alexa of Google home... laat ze dan in godsnaam dat hele eigen spraakbesturing weglaten en gewoon een goede Alexa of Google skill bouwen... maar goed, dat zal wel weer niet. Eigenwijs dat ze zijn.