• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe snelheid komt uit de lucht vallen.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Wel ga ik natuurlijk niet het volle pond betalen, ze verkopen op de site 50mbit, ingangsdatum staat op 1 juli, en alleen bestaande klanten krijgen nieuw modem tussen 1 juli en 31 aug, zegt dus niks over nieuwe klanten.

Ik vind dat ik best mag eisen dat ze me, totdat ik nieuw modem ontvang, het AiE-Plus pakket prijs rekenen ipv. extra.
Ik denk dat je weinig te claimen hebt. Er staat naar mijn mening duidelijk op de site vermeld dat de daar geadverteerde snelheden ingaan tussen juli en oktober. Kan je wel geld inhouden op je abonnement omdat jij vind dat je niet het juiste krijgt, maar je hebt het abonnement zelf afgesloten, en had dat ook op hun site kunnen lezen, valt wat dat aangaat Ziggo weinig te verwijten volgens mij.
 
Als het zo essentieel is om verbinding te hebben zakelijk lijntje overwegen?

Ziggo bied ook bij de zakelijke kabel verbinding geen SLA. Als je een verbinding met SLA wilt moet je naar glas (= stuk duurder en wat overkill voor een ZZPer) en zelfs dan bieden ze maar 99,9% uptime.
 
Ziggo bied ook bij de zakelijke kabel verbinding geen SLA. Als je een verbinding met SLA wilt moet je naar glas (= stuk duurder en wat overkill voor een ZZPer) en zelfs dan bieden ze maar 99,9% uptime.
Maar meestal zit daar wel een clausule in de SLA verweven wat je recht bied op het claimen van je (on)kosten, verlies van inkomsten ed.

Bij een particulier lijntje van Ziggo heb je 0,0 recht om zakelijk inkomsten verlies, zakelijke onkosten ed te claimen omdat je geen verbinding hebt gehad. Het enige wat je rechtmatig kan claimen zijn de teveel betaald abonnementskosten.

Als het hebben van verbinding erg essentieel is, ofwel je inkomen hangt ervan af, en het kan (zeer)grote gevolgen hebben als je kortere/langere tijd geen verbinding hebt, dan is het de afweging of je het risico wilt nemen. Hoe korter je zonder verbinding kan, hoe hoger het risico als je dat op een particulier abonnement laat "draaien". Let wel, het is een riscico wat je als ondernemer/zelfstandige dan zelf heel bewust neemt.
 
YES!

Eindelijk dan ook bericht dat over enkele dagen mijn nieuwe modem geleverd gaat worden :D
 
nog even over het helicoptertje

ik zie zoveel berichten, van ik heb het mailtje gehad en mijn snelheid gaat omhoog, nou, ik had dat mailtje begin julli al en ik denk dat ik nog wel het eind van deze maand ga halen, of zelfs ergens in september, want er is nog niets, dus maak jezelf niet blij met een dooie mus.
Hein, uit heerhugowaard.
:no:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan