• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe Snelheid Internet vanaf eind Mei?!!!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Nogmaals dat mensen met een Alles in 1 extra nu al een modem ontvangen berust zeker niet op een fout.

Door het hele Ziggo gebied gebeurd dit al.
 
z3i

Van de week keurig het nieuwe modem ontvangen en simpel geinstalleerd, een kleine verhoging van de snelheid waargenomen.
Tevens een brief ontvangen dat z3i abonnement automatisch wordt omgezet naar alles in 1 extra per 1 juli en het is accepteren, andere abonnements vorm, of opzeggen dus vaarwel z3i.
 
werkte ;)
maar dagelijks contact met de oud collega's en ook andere mensen binnen ziggo
 
De journalist heeft vandaag in Utrecht niet geheel goed geluisterd.
Concreet:
Vanaf 1 juli A-I-1-Extra naar 50/5, vervolgens in het eerste kwartaal 2010 (of eerder) naar 80/10
Daarna wordt bekeken of in sommige plaatsen waar glasvezel van KPN, of andere aanbieders geplaatst gaat worden, de kabelinternet snelheid naar 100 MB of 120 MB gaat.
Coax versus glasvezel.
Dat heeft de directeur gezegd.

Nieuws:
Internet naar 80 Mb/s
In het komende jaar gaat Ziggo de snelheden van het internet opvoeren. Vanaf juli gaan bestaande Ziggo-klanten van de snelste pakketten zonder meerprijs over naar 50 Mb/s. In sommige steden gaat de snelheid voor het snelste pakket (Alles-in-1 Extra) meteen naar 80 Mb/s. Voor eind 2009 kunnen klanten in het hele Ziggo-gebied naar 80 Mb/s, belooft de woordvoerder. Ziggo verspreid hiertoe nieuwe modems, die het Docsis 3-protocol ondersteunen.

Bron: Ziggo woordvoerder op Webwereld.nl https://webwereld.nl/nieuws/58266/aantal-ziggo-abonnees-daalt.html#source=news_list


Dus we kunnen nog voor het einde van dit jaar al genieten van 80 Mbit verbinding.. Sommige mensen al in Juli.. Het 80Mbit gebied wordt gewoon vanaf Juli uitgebreid.. en voor het einde van het jaar moet iedereen het hebben.
Of ze nu bij die 50Mbit nog uitgaan van het Docsis 2.0 staat er niet echt duidelijk in.. en dat ze dan vanaf 80Mbit er vanuit gaan Docsis 3.0 modems nodig te hebben..
Maar ga er vanuit dat ze die voor Juli al wel verzonden hebben.
 
Dus mensen met een z2 abonnement gaan niet eind mei omhoog met de snelheid??
 
Dus mensen met een z2 abonnement gaan niet eind mei omhoog met de snelheid??

Eerst gaat Z3i omhoog, dan Alles in 1 Extra, en zo verder naar beneden. Z2 gaat uiteindelijk wel omhoog.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan