Zwart beeld met de Next


Jan Kees

Product Tester
Lid geworden
5 jun 2008
Berichten
1.044
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Bovenstaande gebeurd met enige regelmaat bij mij ook.
Enige wat bij mij goed werkt is mijn AVR even af en aan zetten.

HDMI handshake word dan verbroken en opnieuw vastgesteld, en dan werkt het weer.
TV resetten werkt niet in dat geval.

Toevallig ook een Denon er tussen zitten ?
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
799
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
probleem had ik toen ik de energiestand veranderde van eco naar normaal, om te zien of dat veel uitmaakte.
zwart beeld, wel menu's.... ik dacht toen dat het aan de software-update lag (4.17->4.19), maar het bleef aanhouden.
toen ik de energiestand weer op eco zette kwam het niet meer voor.
 
Topicstarter
Topicstarter
robspook22

robspook22

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 nov 2010
Berichten
38
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bovenstaande gebeurd met enige regelmaat bij mij ook.
Enige wat bij mij goed werkt is mijn AVR even af en aan zetten.

HDMI handshake word dan verbroken en opnieuw vastgesteld, en dan werkt het weer.
TV resetten werkt niet in dat geval.

Toevallig ook een Denon er tussen zitten ?
Nee, Harman Kardon
 

CreativeS

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
15.690
Ziggo
Geen Producten
Wel een Denon, maar geen last van dit euvel...
 

Mennie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 dec 2019
Berichten
1
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Goedenavond,

Sinds vanavond heb ik zwart beeld met de Next, kan wel het menu zien. Stroom er af gehad e.d. maar dat helpt niets. Als ik naar Netflix ga, en vervolgens iets wil afspelen zie ik af en toe een beetje ondertitel verschijnen en wordt het beeld af en toe rose. Ik heb de hdmi ook al vervangen maar dat hielp ook niet. Terugzetten naar Fabrieksinstellingen heeft ook niet geholpen
Vanmorgen deed alles het nog prima, maar sinds vanavond dus niet.

Iemand enig idee hoe dit op te lossen?

Alvasr bedankt
Hoi Rob,
Ook ik had af en toe zwart beeld (maar kon inderdaad wel het menu zien en kreeg ook geluid). Mediabox Next is aangesloten op versterker/stereoset en wat bleek: na uit- en weer inschakelen van de versterker, had ik weer beeld! Overigens heb ik dit probleem de laatste weken niet meer gehad; jij nog wel?

Groet, Mennie
 
Topicstarter
Topicstarter
robspook22

robspook22

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 nov 2010
Berichten
38
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Nee, ik ook niet meer. pffff gelukkig maar
 

CreativeS

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
15.690
Ziggo
Geen Producten
Het gekke, het menu is een overlay... het is als een schil op het 'beeld' gelegd... en wordt als één geheel naar de receiver gestuurd. Raar dat dan het beeld er niet is, maar het menu wel. Zou dus gewoon aan de Next zelf moeten liggen. Wel beeld maar geen geluid en vice versa vind ik aannemelijker om de receiver de schuld te geven, maar goed... geen last van :)