• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

ZiggoGO, welk TV abonnement?


Vraag

Sjoerd95

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2021
Berichten
18
Hallo,

Wij hebben op het moment nog 2 oude humax kastjes waarmee we tv kijken (pauzeren, opnemen en terugspoelen)

Nu zijn deze 2 kastjes nogal oud en beginnen ze de laatste tijd ook soms vast te lopen of strepen in het beeld.


Heb contact met Ziggo opgenomen voor Next kastjes maar kon er op het moment maar 1 krijgen (Hebben er echt 2 nodig)

Nu mijn vraag,

Welk tv-abonnement van Ziggo heb je nodig om van ZiggoGo gebruik te kunnen maken?
Kan het ook met "Ik wil geen interactieve TV." ?

Zou het anders ook mogelijk zijn om bijv. 2 chromecasts of dergelijke aan te schaffen (waarop de ZiggoGo app geinstalleerd kan worden) en dan zo TV te kunnen kijken?

Sjoerd
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.920
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Sjoerd en als het opgenomen is kan je reclame doorspoelen ook fijn

Schermafdruk 2021-04-16 16.31.49.png

Schermafdruk 2021-04-16 16.28.54.png
 
Topicstarter
Topicstarter
S

Sjoerd95

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2021
Berichten
18
het moet dus wel 1 van die 3 zijn?

Als ik ga voor "geen interactieve tv" heb ik dus ook geen ZiggoGO?

01!.png
Want als ik ga voor geeninteractieve tv kan ik gaan voor 2 CI+ modules of 2 ontvangers (geen mediaboxen)
maar dan vraag ik me af of ZiggoGO daar ook bij zit, en als het erbij zit of het ook Ziggo Sport heeft
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.920
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Sjoerd ligt er aan wat wil je kunnen gebruiken van de ziggo app, wil je ook gebruik maken van replay tv opnemen wat vind je belangrijk, wil je opnemen.

Schermafdruk 2021-04-16 17.04.26.png
 
Topicstarter
Topicstarter
S

Sjoerd95

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2021
Berichten
18
opnemen hoeft dus niet,

Maar ik zou dus graag dan 2 van die ontvangers (niet interactief) hebben en dan gewoon via de tv en ontvanger tv kijken,
maar als we het begin gemist hebben of iets terug willen kijken via een chromecast of xiaomi kastje via ZiggoGO het programma terugkijken.
 
Topicstarter
Topicstarter
S

Sjoerd95

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2021
Berichten
18
bedoel je daarmee 1 van de abonnementen met een mediabox? of moet er ook echt 1 mediabox aangesloten staan?

anders zou dus Tv Start kunnen met 2 amazon firesticks en de XL fijn in de doos laten.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.920
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
bedoel je daarmee 1 van de abonnementen met een mediabox? of moet er ook echt 1 mediabox aangesloten staan?

anders zou dus Tv Start kunnen met 2 amazon firesticks en de XL fijn in de doos laten.
abonnement volgens mij , en op de firestick werkt de ziggo go ap alleen als hij internet van ziggo heeft
Schermafdruk 2021-04-16 17.58.31.png


 
Laatst bewerkt:

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.920
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hij heeft toch twee Humax die versleten zijn door ouderdom?
Dan kan die toch een geschikte Ci module kopen? Hij wil toch niet openemen. In Ziggo gebied met de juiste Ci module kan het toch deels interactief?
Hij zegt toch

Nu zijn deze 2 kastjes nogal oud en beginnen ze de laatste tijd ook soms vast te lopen of strepen in het beeld
 

catastrofus

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 mrt 2008
Berichten
4.757
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Moet je wel een geschikte tv hebben.
Hij heeft 2 Humaxen en dus 2 smartcards (dus een abo en daarmee ook ziggogo) en dus moet hij/zij of
- Wat andere (Humax) stb's van marktplaats trekken. Ik heb nog wel een 5100 voor hem.
- Of een een-of-andere-stick gaan aanschaffen waardoor hij met ziggogo kan kijken.

Hij heeft toch twee Humax die versleten zijn door ouderdom?
Dan kan die toch een geschikte Ci module kopen? Hij wil toch niet openemen. In Ziggo gebied met de juiste Ci module kan het toch deels interactief?
 
Topicstarter
Topicstarter
S

Sjoerd95

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2021
Berichten
18
ik heb nu dus 2 humax 5200c's als het goed is.

ik kom via de rode knop op een soort van menu van ziggo (heel verouderd) en kan ik wat programma's enzo terugkijken.
maar vaak mist het de helft van de programma's (misschien omdat de humax outdated is?)

Het lijkt in niets op www.ziggogo.tv/.
Als ik op mijn tv (via een stick of box) hetzelfde kan krijgen via nu in mijn browser op laptop ben ik helemaal tevreden! :)