Ziggo zenderaanbod - Technische wijzigingen

Maar is dit voor slechts nieuwszenders echt te betreuren? Eerlijk gezegd zie ik het gemis helemaal niet. Als het nou bijvoorbeeld zenders zouden zijn die voornamelijk natuurfilms uitzenden, dan was het naar mijn gevoel heel wat anders.
Die zijn er al in HD... nu de nieuwszenders nog eens. Belachelijk dat een buitenlandse nieuwsvoorziening nog niet in HD doorgegeven wordt.

Er zijn genoeg zenders die toegevoegd kunnen worden en die al HD uitzenden maar Ziggo geeft ze liever in SD door, toch?
En je legt je er lekker bij neer dat Ziggo ze ook in SD laat... zelfs SD volstaat... men kijkt toch wel... OMFG.
 
Sinds gisteren, althans toen ontdekte ik het, zijn van RTL 4, 5, 7 en 8 de dolby digital geluidssporen verdwenen en blijkt ook het dolby digital geluid van RTL Z er niet meer te zijn, al zit hier nog wel het dd geluidsspoor bij. Dan zijn er al zo weinig kanalen met DD 5.1 geluid ontnemen ze je deze 5 kanalen ook nog. Al iemand dit opgevallen? Drie NPO kanalen, 4 SBS kanalen, 4 Film 1 kanalen, Nat. Geographic channel HD, 5 Discovery kanalen (incl. TLC HD), 3 BBC kanalen, MTV Live HD en ARD en ZDF. Dat is het wel zo'n beetje, 23 dolby digital kanalen welgeteld zijn er over. Onbegrijpelijk.
 
Cartoon Network zou nu hd moeten zijn alleen op de box is hij nogsteeds in SD zelfde voor H&C en via ci+ krijg ik ineens melding op CN dat ik geen abbo erop heb.
 
LOL ok idd nu wel hd :) CN mist alleen nog dual audio optie.

Daarbij nogsteeds via ci+ geen abbo melding op CN ook na kaart refresh.
 
Terug
Bovenaan