Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

inderdaad een hoop goede series. maar onbekend maakt onbemind, dat krijg je met al die zenders waardoor je de bomen niet meer ziet. ook kijken de meesten niet verder dan de geijkte opmerkingen over wat goed is qua aanbod. er staat hier iig heel wat van op de schijf.
 
dan zitten ze nog wel op met een probleem, ESPN heeft rechten van bepaalde voetbal wedstrijden gekocht die op een open net moeten worden uitgezonden, die komen nu op FOX maar als dat stopt kan dat dus niet meer.
 
dan zitten ze nog wel op met een probleem, ESPN heeft rechten van bepaalde voetbal wedstrijden gekocht die op een open net moeten worden uitgezonden, die komen nu op FOX maar als dat stopt kan dat dus niet meer.
Dan verkoop je die rechten toch aan de NPO, RTL of Talpa? Probleem opgelost.
 
tja hoe zat dat ook al weer betaalde Ziggo nu wel of niet per aansluiting...dus mag mag ESPN nu zomaar 1 kanaal open zetten....
 
22 juli 2021.
In transport stream 2053 is een nieuwe TV zender toegevoegd.
Service ID 19006, [nog geen kanaalnummer] LCN 600.
video: HEVC, 15.5 Mbps
Nederlandse mp2 audio
Nagravision
Zie digitalbitrate.com

++
Als, zoals aangekondigd, BBC One SD en BBC Two SD stoppen
dan komt er 10 Mbps vrij.
Samen met de huidige bitrate van 15.5 Mbps is 26 Mbps mogelijk.
Dat wordt genoemd als de bitrate van ESPN UHD (1080p, geen 4K).

@terrestrial op 29 juli 2021:
UHD3 DVB
In Ziggo Zenderoverzicht:
Kanaal 425. ESPN UHD
 
Laatst bewerkt:
ESPN 5 en 6 zitten op een andere transport stream. ESPN 5 hier op de 378MHz en ESPN 6 op de 434Mhz.

Maar even voor de kenners, als ik alle 35 transport streams beginnend vanaf de 266MHz tot de 538MHz eens bekijk dan kan Ziggo toch nooit groot uitbreiden met HD zenders, ook als ze alle huidige Mpeg2 kanalen omzetten naar Mpeg4?
Omzetting van Mpeg 2 naar Mpeg 4 bespaar je toch maar per zender een goede 2 a 4 Mb/s ?
Als ik een beetje ga rekenen dan kan Ziggo nooit bijvoorbeeld KPN inhalen door minmaal 25 zender op te waarderen naar HD?
 
Dat zie je verkeerd, er is in diverse bestaande muxen vrije ruimte (null-bytes) en er zijn 8-9 vrije frequenties waar dus een mux van ieder 50 Mbit op kwijt kan. Dan heb je al zo'n beetje 400-500 Mbit, Komt dan nog +-100 Mbit bij van zenders die ze straks niet meer dubbel in SD hoeven uit te zenden. Kortom ruimte zat.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan