Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

Zijn deze nieuwe lokale tv zenders ook te zien op je Mediabox? Daar ben ik erg benieuwd naar. Zover ik weet is Alkmaar voormalig UPC gebied toch?
 
Ik zit in voormalig Ziggo gebied ( ooit Multikabel ) Als ik mijn tv met CI+ kaart opnieuw zenders laat zoeken geeft deze netwerk Alkmaar aan.
Ik zou zeggen gewoon de mediabox opnieuw zenders laten zoeken en dan staan de nieuwe zenders erbij ( mits beschikbaar in uw regio )
 
Dat is wel fijn dan, voormalig Ziggo gebied. Dan zal je inderdaad geen problemen hebben met het aanbod lokale zenders op je Mediabox.
Dit in tegenstelling tot de klanten in voormalig UPC gebied. Al hebben die dezelfde Mediabox en zitten er veel lokale zenders op de kabel, de Mediabox geeft slechts 1 of geen lokale zender door in voormalig UPC gebied.
 
Dat is dus precies wat ik bedoel. Apeldoorn is voormalig UPC gebied, dus je krijgt maar 1 lokale zender op je Mediabox te zien. Op de kabel allemaal die erop zitten. Maar woon je in voormalig Ziggo gebied, dan krijg je wel alle lokale zenders die op de kabel zitten op je Mediabox.

Dat is de ongelijkheid waar Ziggo niets aan wil doen. Ik heb in mijn woonplaats Krimpen aan den IJssel zelfs geen enkele lokale zender op de Mediabox Next. Terwijl op de kabel met CI + module ik er wel zestien kan zien. Zelfs de lokale omroep van onze gemeente geeft Ziggo niet door. En Ziggo doet hier helemaal niets aan. Al volop aangekaart, maar het interesseert Ziggo blijkbaar geen fluit!
 
Hier kan je zien welke regionale kanalen je zou moeten ontvangen in je gemeente: https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/regionaal
Trouwens klopt deze lijst niet helemaal. Ik kom regelmatig in de gemeente Apeldoorn, daar kan je volgens de lijst maar 1 lokale omroep ontvangen, maar mijn Samsung kastje ontvangt er een stuk of 6

Deze lijsten zijn sowieso behoorlijk gedateerd. In mijn gemeente zouden er zes lokale kanalen zijn, maar daarvan zijn er inmiddels al een paar jaar geleden twee van verdwenen, en twee andere kanalen zijn van naam gewijzigd.
 
1 september 2020.
Nieuwe lokale zender in de regio Groningen.
44 Omroep Het Hogeland
919 Omroep Het Hogeland Radio

Uit het mooiste dorp van Nederland 2020: Winsum.

[Edit]
Zie volgende bericht:
Ook op de Mediabox XL.
 
Laatst bewerkt:
Wanneer krijgt Ziggo eindelijk meer HD? De concurrentie staat niet stil. Bij Delta en Caiway zijn weer twee zenders naar HD gezet. Schlager TV en ARD HD.
 
Terug
Bovenaan