Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

hou toch op man met je UHD tv doe je oog kleppen af zie je niet hoe slecht het beeld is op Ziggo sport en fox sport HD.laat ze dat maar eens op lossen voor dat we gaan praten over UHD tv.


nee jij dan, ik heb helemaal geen uhd tv en uhd ontvanger.....zal ook niet komen.....
 
De muziekzenders zitten nu op andere kanalen.

601. MTV Music 24
602. MTV Brand New
603. MTV Live HD
604. SLAM!
605. DanceTrippin HD
606. Stingray Lite TV
607. VH1 Classic
608. 100% NL TV
609. TV Oranje
610. 192TV
611. Stingray DJAZZ
612. Mezzo
613. Stingray Classica
 
Tja durf het hier bijna niet meer aan te halen, tijd dat er eerst eens alles in HD wordt aangeboden, SD wil je niet meer kijken op de huidige moderne hoogwaardige en vaak iets meer inch tv scherm..
 
BCC Four weg. Dit beschouw ik als een groot verlies. Eén van de beste documentaire zenders op de kabel weg en een onzin muziekzender als vervanger. Gelukkig heb ik op mijn LG E6 televisie de BBC iPlayer, ITV Player, STV Player, Channel Four (All4 On Demand), My5, NowTV!, Amazon Prime UK, Netflix UK en andere Britse apps kunnen installeren (TV regio staat op UK ingesteld). VPN schakel ik via mijn Asus AC68U router aan en uit om gebruik van de Britse apps te maken. Alles werkt perfect, alle BBC kanalen in HD en toegang tot alle BBC, ITV, Channel Four, STV, etc. on demand inhoud.
 
Laatst bewerkt:
Naast dat Cartoon Network HD aan TV Standaard is toegevoegd, wordt Cartoon Network SD toegevoegd aan Kabel TV, te bekijken dus zonder smartcard. CN SD is vanaf vandaag weer opgenomen in het zenderaanbod, deze was verdwenen na de opwaardering naar HD.
 
Inmiddels is de SD versie van Cartoon Network ook gecodeerd. Er stond vanaf de start al een coderingsvlag bij. Deze is nu ook geactiveerd.
 
In Gelderland staan Revolt HD en SD nog steeds niet in de zenderlijst via CI+ (ID 5555). In de Kabel TV zenderlijst (ID 4444) staat Cartoon Network SD op kanaal 955, maar is gecodeerd. Ik heb de zenders opnieuw ingescand, maar ook dan niet (normaliter gaat dit ook automatisch). @Webcare Ziggo
 
Terug
Bovenaan