Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

Ook 'allang' op de Next... niet dat ik naar die prut luister, maar hey, de zender is aanwezig :)
 
Ook 'allang' op de Next... niet dat ik naar die prut luister, maar hey, de zender is aanwezig :)

Naar deze zender luister ik ook niet -in de auto zit kan ik deze zender ook ontvangen- maar ik kan me wel voorstellen dat een bepaalde groep er wel naar luistert.

Maar het vreemde is dat deze zender nog steeds niet op de mediabox XL is, terwijl op ander ontvangers de zender wel aanwezig is. Het lijkt erop dat de zenderlijst op mediabox XL apart moet worden aangepast. In onze regio (Gorinchem e.o.) zit er ook verschil in regionale omroepen. Op de mediabox XL zit op 30 TV West en op 31 Rijnmond terwijl op de andere boxen op 30 ook TV West zit maar op 31 Omroep Brabant. TV West is niet de regionale omroep voor de regio Gorinchem e.o., dat zijn Rijnmond en Omroep Brabant. Op de mediabox XL zijn ook 43 en 44 aanwezig die ‘leeg’ zijn.
 
Ik zal er ook niet naar gaan luisteren, maar via CI+ staat deze radiozender er ook nog niet bij.
 
Niemand opgevallen in Mux C089 sinds donderdag een openstaande HD zender? Nog niet in het zenderaanbod te vinden.
 
Laatst bewerkt:
Ik had er nog nooit van gehoord, misschien een testje maar lijkt me een nutteloze toevoeging, laat ze liever een hoop bestaande zenders in HD gaan doorgeven. (regionalen bijv)

Trouwens mux c089 zijn zeker nieuwe benamingen want voorheen heten de muxen 20xx, volgens mij nog steeds.
 
Laatst bewerkt:
Waardeloze troep dus als ik zo de Wiki lees. Laat Ziggo maar eens alle zenders die in de loop der jaren zijn verdwenen gaan vervangen en dan ook gelijk in HD doorgeven. Daar zal Ziggo alle klanten een groot plezier mee doen.
 
Terug
Bovenaan