Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

Nee toch? Ik kan het gewoon bekijken.

„Over de invulling van de pakketten zijn we constant in gesprek met alle aanbieders. Daar kan ik niets over zeggen.”

En we zijn constant niet in gesprek met onze klanten hierover.
 
Openen in privacy mode Sjah, waarschijnlijk had je de grens van het aantal gratis artikels al bereikt.
 
Je hebt gelijk tx voor de tip. Nee, ik heb ook nooit recht op maandelijkse hoeveelheid gratizz bij Telegraaf, bij AD is dat wel zo. Tevens werkt bij AD ook openen in andere browser na het op zijn van je gratizz artikelen. Bij Telegraaf werkt dat allemaal niet, tot ik net jouw tip lees, ,haha.
 
@martwout Denk dat wel minstens een paar jaar gaat duren... denk dat het eerder komt omdat er bijna geen smurf kijkt naar disney junior.
 
@martwout Denk dat wel minstens een paar jaar gaat duren... denk dat het eerder komt omdat er bijna geen smurf kijkt naar disney junior.

De site om je vooraf aan te melden voor mails over de opening is allang online. Ik heb me een aantal maanden geleden via die site aangemeld voor de mails erover. Ik schat zelf eind dit jaar of begin volgend jaar.
 
Ziggo zenderwijzigingen per 1 april 2019

Disney Junior stopt in Nederland

Disney heeft ervoor gekozen per 1 april te stoppen met Disney Junior in Nederland, bij ons te zien op kanaal 302. Een deel van de programmering van Disney Junior blijft te zien bij Disney Channel op kanaal 27.
Disney Junior is onderdeel van Movies & Series XL en het Kidspakket. De zender wordt niet vervangen.

XITE Music vervangt Stingray op de radio

Per 1 april vervangen we de radiokanalen van Stingray door radiokanalen van XITE. Het heet XITE Music en is exclusief voor klanten van Ziggo. (Digitaal radiokanaal 863 t/m 902 TV Standard)

Met XITE Music luister je reclamevrij naar al je favoriete muziek op 40 radiokanalen. Van Golden Oldies en Nederlandse Hiphop tot kinderliedjes.

Penthouse HD1 wordt Penthouse Gold

Penthouse HD1 heet vanaf 1 april Penthouse Gold. (Digitaal kanaal 792 Movies & Series XL/Erotiek pakket)


Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen/
 
Terug
Bovenaan