Ziggo zag nog niet eerder zo’n massale televisiefraude

Is toch standaard zo... dom volk af en toe.
Standaard tegen politie. Standaard tegen handhaving. Standaard tegen alles... maar het ligt nooit aan hun zelf!
 
In elk geval gaat deze zaak uit TotaalTV over een andere zaak dan de "nog niet eerder zo’n massale televisiefraude" uit de titel van dit topic. Dat gaat over:

Daarop volgde de aanhouding op dinsdag van een 43-jarige man uit De Meern en woensdag een 48-jarige Nieuwegeiner wegens computervredebreuk en oplichting.

Dit stuk uit totaaltv heeft het over een 29 jarige man. Tenzij hij in voorarrest een spectaculaire verjongingskuur gedaan heeft. :grin:
 
Cardshare is iets goeds?
Zeg je dat nu?
Is het weer de schuld van Ziggo?
Ik snap best wel dat mensen hier naar toe grijpen. Het beleid van Ziggo valt ook wat over te zeggen.Meten met 2 maten ook( FZiggo,FUPC).
Ik snap dat jullie hier anders over denken en dat jullie ertegen zijn maar dit is mijn mening.
Persoonlijk neem ik ook niets af van Ziggo juist vanwege dat ik het er niet mee eens ben. Maar ik mag blij zijn dat ik een weg naar de vrijheid heb die heeft niet iedereen. Het kostte mij wel een investering maar ik wist waar het op uit zou lopen en het is nog altijd een hele goede keuze van mij geweest waar ik nog elke dag de vruchten van pluk. Maar niet iedereen heeft die keuze dat weet ik ook.

Is jullie goed recht om tegen mij te zijn als ik dit uit maar neemt niet weg dat ik helaas niet van mening hierin verander.
Zo heb je ook mensen die de uploaders van bepaalde content veroordelen maar de waarheid van de industrie is een hun waarheid, die voor de gewone burger ligt in mijn opinie genuanceerder.
 
Laatst bewerkt:
Ik snap best wel dat mensen hier naar toe grijpen.…

Omdat de pakkans klein is? Oplichting blijft oplichting. En het gaat hier niet om klein bier want die man heeft hier 6 jaar lang 75 euro gekregen van gemiddeld 300 kijkers. Dat is anderhalf ton aan inkomsten. Dat ik bij mij geen kattekwaad meer. Ik heb hier blijkbaar een heel andere mening over dan jij hebt. En ik hoop dat jij hier alleen in staat met je mening.
 
Hoi Briolet. Dank voor jouw visie. Ja dat is mijn mening en wellicht sta ik daar alleen voor. Dat kan..
 
ik wil niet alles goed praten, zeker niet wanneer het op de commerciële toer gaat.
maar als providers geld vragen voor zaken die gewoon gratis zouden moeten zijn.
als voor puur geldelijk gewin, providers de ruimte (-kunnen) nemen dermate te proppen op frequenties, dat de kwaliteit amper nog voldoet, aan de aanbevelingen voor digitale radio en tv, wat is dat dan? en wie treedt daar eens tegen op?
 
Maar hoe kan een provider nu gratis werken?
Begin dan zelf zo’n bedrijf en laat al je klanten gratis gebruik maken van jouw diensten.
Binnen een maand heb je 17 miljoen klanten!
Ok, na een dag ben je failliet en is de pret van korte duur geweest....
 
Het gaat zich ook niet om gratis maar meer hoe men een verdienmodel opzet. Daarbij verdient Ziggo ook gewoon op de mensen die een CS afnemen het is niet zo dat zij niet aan Ziggo betalen. Daar gaat het ook niet om maar ik snap de mensen wel die hiervoor kiezen laat Ziggo eerst maar eens naar zichzelf kijken.
Ik heb er toen voor gekozen om niets van Ziggo af te nemen. Tenzij het beleid niet veranderd zal dat ook zo blijven.
 
Terug
Bovenaan