• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Ziggo wijzigt Turks zenderaanbod


RenkliArif

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 feb 2011
Berichten
35
Ziggo
Internet
Gebied
fUPC
Als Turk zijnde snap ik echt niet wie er geld zou willen betalen voor deze zenders.
Het zijn allemaal de "internationale" versies van Turkse zenders die vrij te ontvangen zijn in Europa op satelliet in waardeloze (2-4Mb MPEG-2) SD kwaliteit.
Buiten TRT zijn het allemaal bijna tot niet gereguleerde zenders die een programma van 100-120 minuten (Niet schrikken, Turkse series duren ongeveer zo lang) doodleuk uitrekken van 18:00 tot na 12 met alle reclame die ze ertussen proppen.

Trouwens, is TRT1 in HD? En staat er "Avrupa" onder het logo?
Op Turksat is er namelijk een internationale versie voor TRT1, maar ik kan geen enkele provider vinden die deze zender ook daadwerkelijk doorgeeft.
 

yukhalilsel

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2014
Berichten
194
Ranokel zei:
Klopt. Er komt nog een schotel bij, een LNB, een kabel, twee connectoren, (waarschijnlijk nog een niet geactiveerde smartcard.)
Dan moet je schotel nog aan de muur bevestigd te worden, en uitgericht. En je moet vrij zicht op het zuiden hebben.
Voor dat uitrichten moet je waarschijnlijk iemand inhuren, of een handige kennis hebben.

(Ik heb 11.5 jaar satelliet tv gehad, en was na die 11.5 jaar 3500 euro kwijt.)

Ik was voor €45 euro klaar.. €10 voor tweedehands schotel, €10 voor LNB en €25 voor coax kabel en pluggen.
Een bevestigings paal had ik nog liggen en de beugels om het aan de balkon te maken heb ik zelf gemaakt van staaldraad. Mocht ik daar de kosten voor doorrekenen dan zou ik nog op rond de €60 komen.

Let wel, ik kijk alleen FTA zenders.
 

C0re

Quality Member
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
4.820
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik heb zelf ook een Samsung TV met een DVB-S(2) tuner. Je hebt ook vrij goedkope FTA-ontvangers.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.692
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ziggo zendt niet uit via een satelliet, ontvangen met een een satelliet ontvanger gaat daarom niet.
Bedoelde je het grappig, of heb je een combi ontvanger met DVB-s (satelliet) en DVB-c (cable - kabel) tuner.
 

willemsj

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2008
Berichten
1.199
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Ik bedoel het niet grappig, maar heb in mijn XTrend 7500 ook een DVB-c tuner gestopt. Op deze manier zapt het lekker snel door alle kanalen.
 
Topicstarter
Topicstarter
rogier37

rogier37

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2009
Berichten
579
willemsj zei:
Ik bedoel het niet grappig, maar heb in mijn XTrend 7500 ook een DVB-c tuner gestopt. Op deze manier zapt het lekker snel door alle kanalen.
das in iedergeval niet goed gekeurd
zover ik weet heeft ziggo geen 1 sat ontvanger goed gekeurd voor kabel tv