Ziggo werkt aan apps voor Android TV en Apple TV

Inmiddels zijn we al meer dan een jaar verder na de start van dit draadje en is er nog steeds geen Android TV app.
 
Maar... Ik heb even verder gezocht:

https://tweakers.net/geek/150456/tw...o-app-in-nederland-werkend-op-android-tv.html

Dit werkt dus gewoon. Ik heb sinds gisteren avond dus een Horizon Go app draaiend op mijn Philips TV en kan nu dus live TV kijken via de app. Maar ook Replay TV werkt prima, vrouwlief heeft gisteren naar een oude aflevering van iets op TLC zitten kijken.
Het werkt gewoon. Waarom het dan zo lang moet duren om het Ziggo logo er in te proppen... Geen idee...
 
... Waarom het dan zo lang moet duren om het Ziggo logo er in te proppen... Geen idee...

Ik kan maar twee dingen bedenken, marketing of onwil ...

De enige technische reden die ik kan bedenken is dat Liberty Global in Nederland met een stuk Ziggo netwerk legacy zit, maar in dit geval lijkt het me dat dat geen probleem zou moeten zijn.
 
En ik zit juist in fZiggo gebied.
Anyway, ik ben gelukkig: We kunnen nu zaken terug kijken zonder dat ik de laptop moet aansluiten zodra we een "Dit programma kan niet via de Chromecast gestreamed worden". Alles kun nu direct op de app op de tv :)
 
Ok thanks, ik heb een 55pus7909/12, krijgt helaas geen oreo. Eens kijken of ik die apk ook omgekat krijg. AirPlayen of casten vind ik echt waardeloos.
 
Ok thanks, ik heb een 55pus7909/12, krijgt helaas geen oreo. Eens kijken of ik die apk ook omgekat krijg. AirPlayen of casten vind ik echt waardeloos.
Klopt. Werkt ook niet echt lekker. En sommige programma`s is het streamen naar Chromecast ook nog eens geblokkeerd en via de Android TV app werken die dus gewoon wel.
 
Terug
Bovenaan