Ziggo werkt aan apps voor Android TV en Apple TV

Ik denk dat ze weinig of zelden gebruik maken van Replay, waar de meeste problemen bij voorkomen.
 
ik hoop echt dat ze snel een fatsoenlijke apple tv app maken. De ziggo.tv apps op de iPhone en iPad zijn alleen geen voorbode voor echt goede apps.

Wat ik bijvoorbeeld niet begrijp is waarom op mijn iPhone ik gewoon verder gebruik kan maken van mijn telefoon terwijl ziggo.tv dus op de achtergrond aanstaat en het gewoon allemaal door blijft werken op mijn tv via Airplay. Dit lukt op mijn iPad niet / stopt meteen met streamen. (bij instellingen staat toegestaan 'run in background')

Ook vind ik het vreemd dat bijvoorbeeld het overzicht wat je onder de draaiende zender ziet staan niet of nauwelijks refreshed maar als je op 'terug' klikt naar het overzicht refreshed hij pas.. dan stopt alleen ook je zender met afspelen. Dat zijn echt rare interface keuzes die ik niet kan begrijpen.

Maargoed mijn Horizon box is inmiddels zo kapot als maar kapot kan zijn.. loopt echt om de 2 minuten vast en is al sinds het begin zo tergend traag dat je er niks mee kan. Dus een Apple TV alternatief zou welkom zijn. (Ik weet dat het niet helpt maar ik ga binnenkort verhuizen en ga dan wel even herzien of ik nog iets met Ziggo tv te maken wil hebben.. ik vind de internet connectiviteit echt probleemloos werken maar eigenlijk is TV kijken sinds de Horizon box al geen pretje meer)
 
Nou ik dacht van ga die ziggo go app is proberen via apple tv en een prachtig beeld via 1080P.
maar toen ik uitzending gemist ging uitproberen via die app kreeg ik niet veel door?
dus maar wachten op die nieuwe app.
 
Laatst bewerkt:
Er wordt alleen maar gemeld dat de app de testronde in gaat... voor die testers wordt de app geïntroduceerd.
De facto is men geen steek verder :)
 
Tjongejonge jonge zeg, wat ongelooflijk traag weer. Mag hopen dat ze voor april dit gefixed hebben.
 
Dat stond in het bericht van Knurk wat intussen is aangepast.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan