Ziggo verhoogt vanaf 1 juli prijzen van abonnementen met ongeveer 2,50 euro

Het kan aan mij liggen maar volgens mij heeft ZIGGO nog een prijsverhoging doorgevoerd. Als ik mijn pakket (internet compleet, Tv start en Movies & series XL) zou upgraden naar Mediabox XL (toen dat nog mogelijk was) zou ik ongeveer 5 euro meer gaan betalen. Nu met de komst van de Next ga ik ongeveer 8 euro meer betalen.
 
Extra verhoging voor nieuwe abonnee's is 50 eurocent. Bestaande abonnee's krijgen meestal een verhoging van 2,50 euro per 1 juli. Bij de prijzen op de site zit de verhoging al in de prijs verwerkt.
 
@rveeloo met de Next kan je geen TV start nemen. Alles in 1 Max of complete is alleen mogelijk dus dan ben je nu 67.50 of 87.50 kwijt.
 
Dat klopt dat je geen tv start kunt nemen. Ik heb nu start. Als ik mijn pakket wil upgraden naar tv complete was het prijsverschil icm mediabox XL ongeveer 5 euro. Nu icm de Next ongeveer 8 euro
 
Per wanneer? Kreeg je ook meer bandbreedte? (Ik wel, hard nog 100/10) Moet wel meer dan een maand wachten

Daar zit een slimme truc denk ik. Volgens mij betaal ik nu vooruit en ga ik straks achteraf betalen. Het gebeurt met de factuur van 25 juli, maar zou dan mogelijk dus al per 1 juli kunnen ingaan.... Ik had al een snelheidsverhoging gehad. Het lijkt een beetje of ze de doorstart van Film1 hebben afgewacht qua communicatie.
 
Mijn email is van 11 juni. De berichtgeving over Film1 is van 17 juni. Er zou natuurlijk verband kunnen zijn, ziggo zal het zeker eerder hebben geweten.

Kennelijk viel ik met Horizon box 100/10 + Movies XL buiten de boot; anderen hadden al eerder snelheid verhoging gekregen (misschien 100/10 + Movies +Film1, en MAX + XL + Film1 wel). (Abonnement van 30/5/2013)

Nu nog even kijken hoe ik aan een Mediabox next kan komen; 7 jaar Horizon box is wel genoeg :-)
 
Maar je kan het ook aanpassen in mijn ziggo, maar bellen is beter , heb ik ook gedaan hoefde geen activatie kosten te betalen en geen jaar contract.
 
Terug
Bovenaan