Ziggo verhoogt vanaf 1 juli prijzen van abonnementen met ongeveer 2,50 euro

Waarom moet alles gerechtvaardigd worden?

Ja balen... ik word nu in mijn reikwijdte beperkt! Maandelijks nu €2,50 minder te besteden. 1 liter Super 98 à €1,56... f*ck, dan kan ik maandelijks 12820 meter minder ver rijden dan ik deze maand kan doen. Toch maar aan een fiets gaan denken.
 
Een zadel en twee wielen? De rest van de kosten zit in de schoenen... de Flintstone-bike.
 
De Flintstone auto was pas echt groen, behalve de zolen van Fred ;)
 
Hoe vonden jullie die uitlating vd Consumentebond? Leuk, maar die schoppen nog geen deuk in pakje boter.
 
Ik verbaas mij er elk jaar weer over dat er op dit forum wordt geklaagd over een prijsverhoging van Ziggo. Dat heeft geen enkel nut.
Allerlei diensten worden immers ieder jaar duurder. De huur, abonnementen, gas en licht, gemeentelijke belastingen. En ook die verhogingen zijn vaak forser dan het inflatiepercentage en de koopkracht brokkelt ieder jaar helaas verder af. Dus alle klagers houden zich bezig met negatieve energieverspilling.
 
Daar is een forum ook voor, om te klagen. Het lucht op om dingen van je af te schrijven. Voor de één is een prijsverhoging van € 2,50 niks maar voor anderen die niet veel extra te besteden hebben tikt het wel aan. Maar inderdaad het heeft niet veel zin omdat Ziggo het toch ieder jaar gewoon doet. Je kunt het wat verzachten door bijvoorbeeld extra abonnementen op te zeggen. Voor mensen die willen klagen, gewoon doen als het maar netjes blijft. ;)
 
Een forum is er voor om elkaar te helpen... maar ja, klagen vanachter je PC’tje in een lekker warm of koel huis met je natje en droogje is zo lekker makkelijk. Stel je voor als je daarvoor de straat op moet, dan haakt 95% van de roeptoeters alweer af. Als het allemaal te duur wordt, neem je toch een minder duur pakket? Zo is het toch ook met een auto? Of gaat men dan ook klagen en schreeuwen dat een BMW jaarlijks duurder wordt? Nee, dan pas je je aan, aan wat je te besteden hebt en ga je voor iets wat minder kost. Klagen kan helpen, maar dit is gewoon lui schapengedrag. Het is geen recht... en als het allemaal zo nodig is: basispakket kost bijna helemaal niets en anders gewoon stoppen met roken en alcohol. Is ook geen recht :6 Maar dan krijg je weer de excuses van verslaafden: als wij stoppen met roken, heeft de staat minder inkomsten! Klopt, maar op den duur is het voor de zorg weer goedkoper.
 
Vanaf eind november tot januari verhogen, AH en Jumbo de twee grote landelijke supermarkten jaarlijks de prijzen (de anderen volgen braaf) dan gaat iedereen klagen en over de rooie. Na februari is dat weg geënt, dan zijn Ziggo&KPN aan de beurt (de rest volgt braaf) dan gaat iedereen weer klagen en over de rooie. Het ebt weer weg, de supermarkt prijzen gaan weer omhoog en erna weer Ziggo en consorten.
De twee jaarlijkse tradities.
 
Terug
Bovenaan