Ziggo verhoogt internetsnelheden van bijna alle abonnementen

Wat een onzin. Niemand weet exact hoeveel de verhoging dit jaar gaat zijn. Zolang ze niet exact weten hoeveel iedere klant meer gaat betalen is er natuurlijk niets om te zeggen.
Dat krantenartikel is puur speculatie.
 
nou het modem tot 2x toe gereset maar helaas.
LOL ik haal niet eens de oude snelheid 250/25 meer, ik kom niet verder dan 235-240/24 terwijl ik dat voorheen toch altijd wel haalde
 
Modem ook los gekoppeld van de stroom, Niet alleen de schakelaar op uit zetten. En dan wel een volle minuut gewacht om de stroom er weer op aan te sluiten.

Anders het modem naar de fabrieksinstellingen zetten.
 
Ik zou van 200/40 naar 500/40 gaan, maar ik zie nog weinig gebeuren. Modem resetten helpt niet en ook "Mijn Ziggo" geeft nog de "oude" snelheden aan. Nu moet ik wel zeggen dat ik harder sta te juichen wanneer de upload omhoog zou gaan.
 
Modem restten Ook met de stroom eraf gedaan. (Letterlijk de stekker van je stroom uit je modem gehaald) Alleen de schakelaar op uit zetten is niet altijd voldoende.

Een andere vorm is het resetten naar de fabrieksinstellingen. Volg hier de procedure

Of kijk even hier voor het juiste modem wat je gebruikt.
 
Laatst bewerkt:
Modem Compal Connectbox draait nog steeds op 3.0 en zou prima over kunnen op 3.1 full duplex en kun je snelheden aan tot 10Gbps. Het is net als Microsoft een verdienmodel om jaarlijks kleine stapjes te zetten, reclamecampagne eraan vast, dan in een keer een grote. Zitten ook investeringen aan vast en begrijpelijk. Geen zorgen techniek is er al klaar voor.
 
Terug
Bovenaan