Ziggo verhoogt de internetsnelheden

Klopt oud Z3 blijft gelijk.
Als Z3 heb ik een jubel mail gehad dat mijn 250Mbps met 25% verhoogd werd naar.... 250Mbps.
Oeps foutje bedankt. :o

Zelf heb ik ook 250Mbps en geen mail gehad. Maar een vriend van mij heeft nog steeds 25Mbps en ook geen verhoging gehad of gaat krijgen.
 
Had hier ook geen mail ontvangen, gelukkig ook geen dooie mus gevoel.
Hopelijk worden we bij de te verwachten prijsverhoging dan ook vergeten :wink:
 
Hier ook geen mail, hoor al sinds A2000 tijdperk bij de trouwe klanten die "toevallig" nergens voor in aanmerking komen.
De " beloofde" snelheid nog nooit gehaald, maar wel de beloofde prijsverhogingen gekregen :drunk:
 
Beste forum bezoekers. Ik heb een CISCO 3928AD modem. Week geleden een mail gehad dat snelheid was verhoogd.
Wat dus niet het zo was. Helpdesk gebeld. Direct aangegeven dat ik bedraad nog steeds de oude snelheid had na 10 tallen herstarts. Toen allerlei vragen gekregen over wifi instelling op mijn Horizon die zou storen? Na een half uur kwam er ineens het verhaal dat voor de 3928AD CISCO een provisioning moet worden uitgevoerd om de nieuwe snelheid te kunnen halen:brullen:?
Na een software provisioning {slechts een paar minuten en herstart modem) heb ik nu wel de snelheid 255 MB/25,4 MB
Dus heb je een CISCO 3928AD modem en nog niet de snelheid na de mail dat je het wel zou moeten hebben.... bel dan de helpdesk, anders kan je lang wachten op de nieuwe snelheid
???
 
Laatst bewerkt:
Mijn ouders hebben ook de Cisco 3928 modem en de snelheid was (ondanks reset modem en bericht via de mail) tot vandaag 40/4 i.p.v. 50/5. Vanochtend is er wederom een reset van de modem gedaan en nu staat de snelheid wel op 50/5. Toeval of niet maar is nu opgelost. Anders was er contact opgenomen met de helpdesk.
 
Na een keer resetten had ik ook de nieuwe snelheid. Zelfs de upload was weer goed. Een mail van de snelheidsverhoging heb ik echter niet gehad.
 
Op 17-4 ook de mail ontvangen dat de snelheid verhoogd was. Modem uit- en weer aangezet. De upload is inderdaad verhoogd van 20Mbps naar 25Mbps. Maar waar ik met de download eerder altijd ruimschoots de 200Mbps haalde, kom ik nu niet verder dan 160-170 Mbps ipv de beloofde 250Mbps. :(
 
Groot verschil in snelheidsmetingen:Bij Ziggo 170Mbs en bij Speedtest.nl 256Mbs na laatste update
Welke is nu betrouwbaar ?
 
Terug
Bovenaan