Ziggo verhoogt de internetsnelheden

Hmmm, alsof drivers zoveel uitmaakt, dikke onzin, wat jij beschrijft zal kloppen, maar dat drivers zoiets oplossen heb ik in 23 jaar misschien 1x meegemaakt.

Niets onzin aan, zo zit ik namelijk al 3weken tekloten met linux ethernet drivers die bij installeren ineens alle kanten opgaat(zakt terug naar 12MB/s en weer omhoog en laag etc) en niet meer strak 113MB/s haal, terug naar oude drivers en weer strak 113MB/s lees/schrijf lan snelheid.

Al met al drivers kunnen een hoop verkloten, en nu met steeds snellere download snelheden zal je dit vaker gaan zien, vooral bij realtek kan dit nog wel eens een probleem geven wegens gare offloading, daarom raad ik dan altijd aan bij nieuwe hardware kijk of er een intel nic op zit of haal een elcheapo 15eu+- pcie intel nic.
 
Heb de aankondiging van de verhoging niet eerder mee gekregen ( zat onder een steen) en heb net even vluchtig dit topic doorgelezen, en begrijp ik het goed dat 200/20 (oud Z2) naar 250/25 gaat en 250/25 (oud Z3) gelijk blijft ?

Ik vraag dit omdat een maat van mij met zijn Z2 afgelopen week verhoogd is en nu dezelfde snelheid heeft al ik met mijn Z3 abonnement maar dan wel voor minder geld. Dat zou dan toch wel heel erg krom wezen, of zie ik nog iets over het hoofd ?

Zit hier niet te wachten op een hogere snelheid hoor, ben dik tevreden maar het gaat me dan meer om de financiele ongelijkheid.
 
Klopt oud Z3 blijft gelijk.
Als Z3 heb ik een jubel mail gehad dat mijn 250Mbps met 25% verhoogd werd naar.... 250Mbps.
 
Bedankt voor je duidelijke reactie, zal proberen om deze actie van Ziggo positief te benaderen (ben bang dat dit niet gaat lukken) :o
 
“Geen verhoging?” ......in snelheid misschien niet, maar in prijs binnenkort wel!
 
Terug
Bovenaan