Ziggo verhoogt de internetsnelheden

@CreativeS
Ja idd er zat dus toch wat aan te komen zeg maar ... Had je dus gelijk in.

8116519721.png


Men heeft er 600/50 van gemaakt lees ik zo hier en daar. Helaas was de pret na 2 dagen alweer over .. ;p

waarom krijgen de duurste abbo's 50mbps down en 4mbps erbij , niet eerlijk
 
waarom krijgen de duurste abbo's 50mbps down en 4mbps erbij , niet eerlijk
De duurste particuliere abonnementen krijgen er 100Mb/s down bij... waar haal jij die 50Mb/s vandaan?
En ja, je krijgt waar je voor betaalt hè...


Ik zie nu pas dat er een snelheidmeting geciteerd werd... vreemd. Eerder niet.
Jij heb toch ook wat overhead... procentueel en afhankelijk van abonnement.
 
Laatst bewerkt:
Waarom niet een verhoging van de 25/2.5 verbinding terwijl we de laatste jaren ook verschillende verhogingen van de prijs kregen ? kan daar niet bij, erg jammer van Ziggo.
 
2283 nog niet, maar was de vorige keer ook een van de laatste.... fziggo.
Ben wel benieuwd of en hoe stabiel mijn CISCO 3928 die 250 MB kan handhaven...
 
Laatst bewerkt:
Dit pakket heb ik ook maar zit al maanden op 250/25. Dus voor mij veranderd er niets. Zorg wel dat je modem de snelheid aan kan. Had de tc7200.
Ook ik heb het oude Technicolor TC7200 modem in bridge staan en haal op mijn Samsung S8 de volledige snelheid. Ik merk wel dat ik bij mijn eerdere 200/20 een strakke download snelheid. De grafiek liet altijd een rechte lijn zien. Nu moeten hij hard werken wat terug te zien is in het grafiek. Overigens in de router ook een belangrijke schakel. Ik gebruik een Asus RT-AC66U en hij kan de hogere snelheid prima aan. Mischien wordt het inderdaad tijd om mijn Technicolor TC7200 tel/internet te upgraden. Ik moet wel in de gaten houden dat ze niet besluiten mijn netwerk om te zetten naar IPv6. Mijn router kan het wel aan maar in wil niet dat mijn camera systeem plat gaat. Bij mijn maat in Wijchen hadden ze dat ook gedaan met veel problemen tot gevolg. Daar moesten ze alles terug zetten naar IPv4. Wacht eerst nog even de voor 19 April geplande netwerk onderhoudswerkzaamheden af. Ze gaan in de Wijk, Groeps en Eindversterkers bij ons alle oude bekabeling vervangen. Ben dan ook zeer benieuwd hoe dat gaat uitpakken wat betreft de stabiliteits/snelheid van mijn Ziggo verbinding. Mocht de download snelheid nog steeds fluctueren dan wordt het tijd voor een modem swap. Tot op heden ben ik zeer tevreden over het netwerk en de stabiliteit. Ik heb nog steeds mijn eerste Horizon mediabox welke ik al heb vanaf de start van het Horizon project en Technicolor TC7200 sinds de noodzakelijke swap van het domme Arris modem. Zeer tevreden over Ziggo.
 

Bijlagen

  • 20190413_100021.jpg
    20190413_100021.jpg
    89,2 KB · Weergaven: 76
Terug
Bovenaan