Ziggo verhoogt de internetsnelheden

Hier gaat de snelheid juist omlaag door al dat gerommel met wijkstations: Mijn snelheid, rechtstreeks via kabel aan router, is nu 88/41 i.p.v. mijn normale 250/40.

Speedtest
 
@Timbo25
Gewone harde schijven halen met gemak die snelheden. Je moet Megabits niet verwarren met Megabytes. Internet wordt aangegeven in Megabits. Dus 400 Megabits is 50 Megabytes per seconden. Dit haalt de gemiddelde harddisk wel.
 
Ik zie hier ook 15 euro

Internet en Bellen 15,00


  • Voor maar 15,- extra per maand bovenop je bestaande Ziggo TV-abonnement
  • Dit pakket kun je maandelijks opzeggen. De prijs is exclusief de kosten van Kabel TV.
Dit komt bij het Kabel TV abonnement en is zonder volop bellen.
Prijs zou dus 18,70 + 15 = 33,70 euro worden.


Aanbieding is trouwens alleen voor degenen die alleen Kabel TV hebben en volgens mij is het "Kabel TV only" pakket niet meer te bestellen.


jawel hoor is nog gewoon te bestellen en je kunt gelijk deze aanvragen van de week bij een collega geregeld namelijk.
 
Downgrade lukt niet (als je opzegt en daar de bevestiging van heb zou je weer kunnen aanmelden met dit pakket) en kun je gewoon online bestellen met de link.
 
welke servers leveren dan zulke hoge uploadsnelheden en alleen SSD's halen die snelheden, mechanische hd's halen die snelheden nog niet eens.

Welke servers? nouw heb er genoeg die 1gbit/s(100+MB/s) zijn of meer en halen zonder problemen ja ook gewoone websites halen dat wel, ook over hdd is niet correct, meeste hdd's van de afgelopen 7a8 jaar halen met gemaak 100+MB/s en dus meer als voldoende voor gbit snelheden dus 600mbit/s(70a80MB/s) zou al helemaal geen probleem moeten zijn
 
Terug
Bovenaan