Ziggo verbetert de programma-informatie in de TV Gids

tichel

Forum Gebruiker
Berichten
2.192
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Vanaf 16 februari 2021.
 
Alle programma-informatie die in de gids te vinden is, wordt aangeleverd door één bedrijf. Om de TV Gids zorgvuldiger samen te stellen, stapt Ziggo over naar een nieuwe leverancier. Sinds 3 februari laadt Ziggo elke dag stapsgewijs de nieuwe programma-informatie in voor onder andere de CI+ module, de Standaard mediaboxen zoals de Cisco en Humax, en de Mediabox XL zónder upgrade. De nieuwe info is vanaf dinsdagochtend 16 februari op deze tv-platformen volledig van de nieuwe leverancier.

Dat is zeker een mooie ontwikkeling. Dit is nu dus actief voor de oudere platformen.
Vanaf maart ook voor de Mediabox Next en nieuwe Mediabox XL.
 
Laatst bewerkt:
Of het een mooie ontwikkeling is blijft afwachten. Natuurlijk wordt het verkocht als een verbetering (als je de tekst leest wordt er geen enkele feitelijke verbetering genoemd, wat je wel zou verwachten als er echt iets beter geworden is) maar iedere verandering levert natuurlijk ook een risico op.
Daarnaast gaat het de laatste tijd vaak genoeg mis op de Next, terwijl die nog niet eens over zou moeten zijn.
 
Wat je vooral hoopt is correcte informatie. Soms kan dat niet omdat een programmering plotseling wijzigt natuurlijk.
Omdat ik de laatste tijd veel lees over niet opgenomen programma's bij een serieopname, denk ik aan een (kleine) fout in de EPG.
Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.
 
RedBee was gewoon echt huilen met de pet op, zo ontzettend veel incorrecte informatie. Terwijl de gids bij andere providers wel correcte info had. Hopen dus op verbetering!
 
Januari 2015 (harmonisatie): omschrijvingen van maximaal 500 tekens.
Juni 2015: omschrijvingen van maximaal 1000 tekens.
Tot 17 februari 2021:
De omschrijvingen zijn veel korter, enkele meer dan 500 tekens, maximaal 650.

Film1 Family HD, '100% Coco'.
. 14 febr: De 13-jarige Coco is gek op mode en heeft haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', die een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen op school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn! | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

. 18 febr, 7:00: De modebewuste dertienjarige Coco besluit mee te doen aan een modevlog-wedstrijd. Ze moet haar identiteit echter verborgen houden en schrijft zich in als Style Tiger en die naam wordt al snel bekend op school.

Bij ZiggoGo staat op 18 febr de lange versie van 14 febr.

Dus wat is de verbetering?
 
Laatst bewerkt:
Mocht eens tijd worden met de puinzooi die het de laatste maanden was.
Met name 24Kitchen was elke vorm van serie linking kwijt, resultaat is dat er per dag hier wel 8 herhalingen opgenomen werden van sommige series...........

Ben benieuwd.
 
wat ik persoonlijk altijd mis bij series, is het ontbreken van info van welke aflevering van welk seizoen er wordt uitgezonden.
de Britse zenders hebben dit super voor elkaar.
 
Bij ESPN zie je nu Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie in plaats van de wedstrijd zelf. In de omschrijving zelf staat de wedstrijd vermeld.
 
Terug
Bovenaan