Ziggo totaal digitaal

Rotmans6

Forum Gebruiker
Berichten
3
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik ben Wim, enige tijd geleden is in Rotterdam Ziggo gestopt met de analoge uitzendingen. Gratis een extra HUMAX voor de tweede televisie toe gestuurt gekregen. Alles aangesloten volgens voorschrift en zowaar alles werkt. Maar nu, achterop zit een USB aansluiting alleen deze is niet geactiveerd.
Klantenservice gebeld waarom dit niet is geactiveerd. Als antwoord gekregen dat mag niet van de mediawet want dan kunnen de klanten programma's opnemen op een harddisk.
Wie kan mij een advies geven op welke wijze ik alsnog met mijn analoge dvd recorder kan opnemen.
Ik hoor het graag,
Bij voorbaat dank
 
hmm, weet je zeker dat er een USB aansluiting op die human is die je gratis van Ziggo krijgt, zover ik weet zit die er niet op, wel een HDMI aansluiting en die lijkt er wel op maar is toch echt iets anders.

als je nog wilt opnemen zul je toch of een duurder abonnement bij Ziggo moeten nemen of zelf een ontvanger moeten kopen die dat wel kan
 
Zeker weten dat het een USB aansluiting is. De HDMI kabel is op mijn tv aangesloten.
P.S. kop de afstandbediening van de HUMAX zit ook geen bedieningsknop op en in het hoofdmenu zit ook geen verwijzing naar de USB
 
oke, geen of idee of dit gaat werken maar hier https://ziggoforum.nl/topics/72368/ staat een onderwerp hoe je in het verborgen menu van een humax komt, weet niet zeker of dit ook werkt op de humax die je hebt en ook niet of je daar de USB aansluting kunt aan zetten maar je kunt het altijd proberen
 
Hartelijk dank, ga dit zeker bekijken en eventueel uitvoeren
 
Ik heb een externe USB HD aan mijn (correctie, Ziggo's) 5300 hangen, en daarmee kan ik gewoon pauzeren en opnemen.
 
USB aansluiting op de mediabox dus niet bruikbaar. Ik heb hetzelfde, er zit een netwerk aansluiting op en een USB-poort, beide in de gebruiksaanwijzing aangegeven met een rood kruis.

Maar voorziet de scart-verbinding daarin niet? Gepland opnemen zal hoe je het ook bekijkt niet meer kunnen, ook niet als die USB wel zou werken. Behoudens dan het van te voren helemaal klaar zetten als je er op het geplande tijdstip niet bij bent. Maar dat geldt ook voor de scartverbinding. Of werkt de scart maar in één richting?

Ik heb zelf de mediabox verbonden met de tv d.m.v, een HDMI-kabel en de analoge recorder met een scart-kabel.
 
Terug
Bovenaan