• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Ziggo Sport kost Ziggo negen euro per abonnee


Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.258
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zou het niet verstandiger zijn om de politiek er buiten te laten? Daarvoor lijkt me dit forum niet bedoeld.
eens ware het niet dat npo dit echt zelf veroorzaakt, verder heb je gelijk en hoort politiek niet op deze forum, dus ik laat het kwa politiek dan ook hierbij voordat er weer rare dingen gebeuren en een scheld ish topic word.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
Wat voor kwaliteit kan een abonnee nu verwachten voor 50 eurocent per dag. Het is geen wonder dat NPO de reclame hard nodig heeft om te overleven.
Ja maar goed het ligt er ook aan wat de PO aan bepaalde populaire sportevenementen wil spenderen. Ook zij zeggen dan weer dat het maar zoveel per burger kost maar uiteindelijk kan je deze miljoenen ook op een andere manier uitgeven. En zou het ook niet veel schelen als je Ned 3 eraf haalt?
Des te minder reclame des te meer je de jongeren er wellicht nog bij kan houden en jede CO ook steeds meer in de problemen brengt. Voor mij mag het veel minder met de reclame en het liefste helemaal eraf. Ook snachts is het continu reclame als het dan nu eens wat minder kon ...ik heb er hoe dan ook een hekel aan en ik denk de jongeren ook het wordt steeds moeilijker hen er op deze manier erbij te houden.
Men bezuinigd vaak op zaken waar je bij de PO vragen bij kan stellen maar de sport die moet bij hen vaak koste wat kost erop blijven. Daar krijg je ook onvrede mee met dit beleid.
Laat het er dan maar eens op aankomen dat die duur betaalde voetballers door Johnny de mol betaald worden die wil bepaalde bedragen ook niet ophoesten. PO moet zich ook eens afvragen of ze mee willen doen met dat bieden...laat het dan maar eens op aankomen en dat de PO zijn macht gebruikt en de prijs echt kan zakken maar op deze manier krijg je keer op keer onvrede. Dat is mijn mening. Door dat bieden weten we ook niet als burger wat de PO weer _ondanks dat ze moeten bezuinigen_ koste wat kost voor de voetballertjes wil dokken.


Van Ziggo kunnen ze denk ik ook meer krijgen alleen zit de PO telkens met de Must Carry constructie. Macht hebben ze zeker tov van de kabelaars maar de vraag of ze die ook optimaal kunnen gebruiken en wat doet die kabelaar dan weer met de klanten?
Tsja op een gegeven moment kan je dan maar beter naar een streamingsdienst gaan of mits mogelijk hybride tv gaan kijken door SAT te gebruiken en de PO in HD via digitenne. Je kan zeggen wat je wilt maar dit is wel een hele goede..alleen helaas niet voor iedereen zomaar mogelijk. En dat weet Ziggo helaas ook..
 
Laatst bewerkt:

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.891
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ow, ik zou best digitenne npo 1 en 2 kijken, maar
1 zoals Ziggo weet hebben velen misschien dvb-T2, maar geen HEVC op hun toestel.
2 omdat je toch een internet-wired aansluiting wil,, kan je net zo goed tv erbij nemen, daar zitten de kosten namelijk (express (dank u kpn en ziggo)) NIET.
 

cornelisvandenberg

Quality Member
Lid geworden
20 apr 2008
Berichten
6.635
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Van mij mogen dan alle commerciële omroepen weg daar kijk ik toch niet naar en de NPO moet blijven zou ik zeggen als ik egoïstisch zou denken en mijn eigen kijkgedrag als norm neem.
Maar ik ben niet de enige kijker en er zijn verschillende smaken.
En nog maar een keer bundeling van zenders is en blijft goedkoper dan het cafetaria model van zelf kiezen.
Ik ben tevreden met wat ik krijg en dat waar ik niet naar kijk kan juist voor anderen van belang zijn.
En ook het Ziggo sportkanaal bereikt een doelgroep en zal echt niet zwaar wegen in het totale pakket.
 
Laatst bewerkt:

OnlineGamer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 jan 2017
Berichten
594
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Nog beter is hele npo opdoeken, want laten we eerlijk wezen npo hoort er voor iedereen tezijn, maar is 1 grote linkse propaganda zenders, alleen links geluid alle andere is not done, en ja ik ben beetje rechts maar er is letterlijk niets maar dan ook niets voor ons terweil wij net zo veel betalen voor npo als alle andere linkse midden mensen :)

Dus zolang ze er dus niet zitten voor iedereen lekker opdoeken en die miljard perjaar aan zorg en of defensie besteden.
Je, kan altijd de regering een voorstel doen de individuele omroepverenigingen op te heffen en NPO3. In het kader van kosten besparen, ook voorstellen dat NPO geen geld mag eisen van providers. Ze dienen een publieke taak geld eisen, is een commerciële activiteit en mag niet als NPO. Voor commerciële activiteiten krijgen ze namelijk boetes.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.873
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
:police:

Topic een beetje opgeschoond.
Dames en heren pas op dat dit geen politieke discussie word.
Want in dat geval gaat er een slotje op.