Ziggo.nl offline?


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
796
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Omdat het nu weer niet werkt.
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
704
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
doe het gewoon hier......
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.509
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier laad die ook niet, maar heb net weer een update van W10 binnen, zal dat het zijn?
 

janos

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2008
Berichten
497
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Werkt hier weer wel,maar gaat enorm traag.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.429
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Cache en geschiedenis al eens verwijdert @janos?
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.502
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Aan de cache e.d. ligt het niet, net even opgeschoond. En blijkbaar regio gebonden, want de een heeft er hoegenaamd geen last van, de ander, waaronder ik, wel en nog steeds bij verschillende browsers.
 

janos

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2008
Berichten
497
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ja alles een keer schoongemaakt met Ccleaner, geen verbetering