Ziggo Next ondertitels bij opname

Dit onderwerp is gesloten.
Het is duidelijk dat de ondertitel mee kom et met de zender dus als er wat mis is ligt het daar aan
 
Ik heb sinds een paar dagen problemen met opgenomem programma’s van BBC one. Ik heb ondertiteling aan staan in het Engels. Live Engelse ondertiteling werkt, maar als ik een programma opgenomen heb, geen ondertiteling mogelijk. Zelfs tijdens opname van een programma, live ondertitels, ga ik terug naar een eerder opgenomen deel van het programma, geen ondertiteling, vervolgens terug naar live van het zelfde programma: gewoon Engelse ondertiteling aanwezig.
 
Bij terugkijken van programma's (ik heb getest op History: Forged in Fire en Vintage Tech Hunters) is er wel NL ondertiteling, maar die hapert. Verschijnt onregelmatig in beeld en vaak te kort. Gaat zeker niet goed.
 
Het onderwerp hier is wel gestart als ondertitells voor slechthorenden
Ben er al lang achter dat het niet met de zenders mee komt heb een hele discussie met Ziggo die me doorstuurt naar het forum en op het ziggo community forum staat het onderwerp dus,als Slechthorende word je hier gek van dan wel en dan geen ondertitels.
Maar het probleem schijnt bekend te zijn en ooit te worden opgelost
Zowel bij opnames als replay ,live kijken we nooit.
 
@Topictarter: wat bedoel je met "schijnt bekend te zijn en ooit te worden opgelost" ? Gaat men het nu wel of niet oplossen ?
Wij hebben hetzelfde probleem met onze nieuwe Next bij 4 verschillende opgenomen programma's. Nergens komt er ondertiteling, ondanks alle pogingen bij de instellingen en de speciale knop met 3 puntjes.
 

Hier heb ik ook een topic gestart kan je het helemaal volgen.
 
Terug
Bovenaan