Ziggo levert in minder huishoudens tv en internet.

Nope, ook toen moest je een (analoge) tv-aansluiting hebben. Het signaal voor de COM21 modem kwam immers via dezelfde coax binnen..

Btw, mijn snelheid was toen een duizelingwekkende 1500 Kbs/150Kbs of zoiets.
 
Nou voor 20 Euro kan je toch een goede en redelijke snelle internetverbinding krijgen. Ligt er aan ik zelf niet maar sommigen wel ik haal hier maximaal 12 down. Glasvezel zit je denk ik rond 30 Euro voor 50/50. Laat Laat de markt eerst maar eens veranderen dan zien we wel wat dan gebeurt. Let wel je kan reclamevrij kijken hebt geen Ci+ of decoder nodig.Vanuit je telefoon alles te bedienen kan toch wel handig zijn bovendien kan je bij heel wat zenders voor een behoorlijke tijd terug kijken. Kwaliteit is ook behoorlijk goed. Ik heb zelf een decoder maar wel mijn eigen keuze (Vuduo2 met hbbtv) en toch heb ik NLZIET er ook bij vindt het wel een fijne dienst.Het werkt goed want ik gebruik het regelmatig.Spoelen naar een bepaald moment of verderspelen waar ik gebleven ben is ook in orde. Ik vindt het de moeite waard maar dat moet een ieder voor zichzelf uitmaken. Tevens kan ik de dienst met mijn ouders delen dat scheelt ook.Netflix deel ik met 4 personen ook dat maakt uit.
 
Laatst bewerkt:
Nope, ook toen moest je een (analoge) tv-aansluiting hebben. Het signaal voor de COM21 modem kwam immers via dezelfde coax binnen..

Btw, mijn snelheid was toen een duizelingwekkende 1500 Kbs/150Kbs of zoiets.
Ja, nou je het zegt, was toen geloof ik ook een pakket, samen met priorety telefoon, en de tv ging geloof ik nog via casema, centrale antenne (zo lang geleden, ben het ff kwijt) ;)
 
Pietlut, noem mij even de naam van die gasten die het nog voor een tientje of 2 doen dan? Daar versta ik NIET welkomstaanb. onder voor 17.50 ofzo!!
 
Laatst bewerkt:
Moet je zelf maar zoeken ik betaalde eerst de eerste 9 maanden voor een tientje daarna 20 nu zit ik op een vaste prijs van 22 euro let wel er zijn ook mensen die een hogere snelheid halen. Daarbij kan ik ieder jaar wel korting afdingen bij Tele2. Bij basis internet (vdsl) kan je hogere snelheden halen via vdsl techniek dat kost meen ik 27 of 30 Euro.(tot 60mb,10mb up.. Dat is de max). Ik kan helaas geen glasvezel en geen vdsl afnemen. Ik meen dat je via glasvezel alhier internet only voor 50/50 voor 30 Euro kan krijgen.. Maar veel burgers hier hebben geen glasvezel liggen.. Anderen weer wel maar daar heb ik niets aan. Vdsl is hier voor niemand mogelijk.
 
Laatst bewerkt:
Kortom je noemt maar wat, heb allang gezocht ooit, jij hebt dus bij Tele2 voor 22, na korting-telefoontje of nog erg oud abo, dat telt niet, vriendin van me heeft het voor nu 30 of 27 bij Tele2 via trieste adsl.
 
Laatst bewerkt:
Telt wel je kan gewoon korting krijgen alleen weet je niet wat voor snelheid je exact 22 euro kan krijgen let wel de eerste 3 maanden krijg je vaak korting en na een jaar kan je zeker met tele2 over de prijs praten is mij vaak genoeg gelukt. Ik haal hier 12 down maar ik ken ook mensen die meer halen.VDSL optie hebben we hier allemaal niet maar dat kost meen ik toch echt iets van 30 Euro. Dan moet je toch ook duidelijk meer snelheid krijgen van tele2. Nogmaals ik heb die optie niet en ga die hier ook nooit krijgen. Tele2 is nu ook verplicht om jou bij het afsluiten van je abo mede te delen welke maximale snelheid ze op jouw adres kunnen leveren
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan