Ziggo in Zeeland

Olaf

Forum Gebruiker
Berichten
6
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Goedenavond,

Ik ben op dit moment Ziggo abonnee en mijn vriend die in Berkel en Rodenrijs woont eveneens. Wij overwegen om samen naar Zeeland te verhuizen.
Nu las ik net op https://allesin1postcodecheck.nl/ziggo-postcodecheck/ dat Ziggo in heel Zeeland helemaal niet beschikbaar is, klopt dit?

Is het mogelijk zonder abonnement toch met Ziggo Go naar televisie te kijken? Zijn er andere mogelijkheden toch Ziggo Go te kunnen gebruiken wanneer Ziggo daadwerkelijk op mijn nieuwe adres niet beschikbaar is?

Alvast hartelijk dank voor jullie antwoorden.
 
Ziggo go werkt alleen als je klant van ziggo bent (en dus een tv pakket van ziggo afneemt). Ziggo go werkt met abonnementsgegevens.

Uiteraard zijn er creatieve oplossingen om ziggo go in zeeland te gebruiken, maar die mag je zelf bedenken :angel:
 
Kabelbedrijf Delta is actief in Zeeland. Ik ga ervan uit dat zij een soortgelijke app hebben.
 
Ik heb net naar die Delta App gekeken. Deze heeft lang niet het zenderaanbod dat Ziggo heeft. Ik ben bang dat wanneer ik ga verhuizen toch nog een abonnement zal moeten hebben of inderdaad van een creatieve oplossing gebruik moet gaan maken. Jammer dat Delta abonnees niet naast de hotspots ook gebruik kunnen maken van de Ziggo Go App.
 
Helaas dat is niet mogelijk omdat Ziggo zijn diensten niet aanbied in Zeeland dus een aansluiting ga je niet kunnen krijgen daar, je kunt wel eventueel de inlog gegevens van een andere Ziggo klant (bijv. Familie) gebruiken voor Ziggo GO.
 
Ja, excuus dat bedoelde ik, dat ik dan toch iemand met een abonnement zou moeten hebben om van Ziggo GO gebruik te kunnen maken. Misschien een idee voor Ziggo om een Ziggo Go abonnement in het leven te roepen voor mensen die niet over een aansluiting kunnen beschikken maar wel snel internet hebben.
 
Terug
Bovenaan