• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Ziggo hoeft geen NAW gegevens aftestaan aan Dutch FilmWorks


Robert Koopman

Quality Member
Lid geworden
29 aug 2007
Berichten
11.445
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Tsja, niet alles is op één plek te bekijken.
En dan maar illegaal downloaden en dan is het goed?
Ik kan geen Ferrari betalen dus morgen maar in Hilversum eentje uit de showroom ‘lenen”?
Alle mediabedrijven maken films en series toch niet voor niets?
Dat jij dat niet wilt betalen is jouw probleem en niet die van de makers.
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.743
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
tJa goed of niet, zolang het te "piraten" valt, gebeurt het.

Neem nou mijn studieboeken van vroeger, die waren snel tegen de 85 gulden, maarja niet te piraten, dus ja, die kocht ik.

Eerlijk gezegd zou ik dat nu niet meer doen bij "films", alles lid worden, want ja waarom zou je. Het is niet zoals iemand neersteken en op het regio-journaal komen. En ja, het besteedbaar inkomen neemt maar af en af. Het bedrijsleven flikt dat toch zelf ook, the race to the bottom, neem een SANDD die betalen hun werknemers zonder meer beroerd. Vind je het gek dat bijna niemand meer zegt, ik neem mijn verantwoording en betaal alles volle pond. We zijn USA achterna gegaan, as je er onderuit kan komen, dan doe je dat, al is het maar in de vorm van weinig betalen bij de MediaMarkt/Action.
 

Sample

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2017
Berichten
348
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Robert Koopman Opnieuw wordt het diefstal genoemd... terwijl downloaden zelfs wereldwijd NERGENS onder diefstal staat en nogmaals; ik meld altijd dat ik het graag legaal wil doen.. maar als die mogelijkheid er niet is.... dan niet he.. oja... en het gaat zo slecht met Jennifer Aniston, Cloony, John de Mol, Linda de mol, DFW, Disney, Pixar.... en werkelijkwaar... waar haal jij het volgende vandaan: Dat jij dat niet wilt betalen is jouw probleem en niet die van de makers.
Terwijl ik letterlijk meld; Ik heb zelf btw alle diensten zowat inclusief HBO bij Ziggo...?
Omdat ik Forensic Files via USA Netflix kijk?
Tsja... als film.nl de site van brein het volgende meld;

Kijk Forensic Files
Moeite met waar je nou Forensic Files moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Hoe moet het legaal dan?
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
517
Met je eens hoor Sample. Ook vreemd hoe het destijd met HBO gelopen is ze hadden veel meer succes kunnen hebben en nu zit het alleen bij Ziggo. Of het aanbod nieuw en actueel is daar valt inderdaad ook wat over te zeggen ik meen dat er destijds ook klachten waren daarover. Mijn inziens had HBO het veel beter kunnen regelen en dan hadden ze ook genoeg klanten kunnen houden kijk maar hoe Netflix het doet.
Kijk dan naar wat HBO uitgbrengt waarom dat niet elke keer goed actualiseren en blijven uitbouwen. Als Netflix dat kan dat had HBO dat zeker ook gekund. Maar onderwijl moesten mensen die bijv. bij KPN,Tele2 zaten constateren dat ze een abo op HBO enkel bij Ziggo af kunnen nemen. In deze is de vraag dat als je niet genoeg abo,s verkoopt dat je dan eerst naar jezelf moet kijken ipv achter houden hoeveel abo,s je verkoopt en het dan exclusief naar Ziggo te zetten.

Mijn mening is dat ook dat de industrie op velerlei gebied eerst maar eens naar zichzelf moet kijken er zijn genoeg mensen die wel willen betalen maar er zijn nog steeds zaken die veranderd moeten worden als men dat niet in wilt zien zullen maar moeten inzien dat men blijft downloaden. Niet meer de verdeel en heers tactiek toepassen maar eens kritisch naar jezelf kijken..als men zo doorgaat zullen er altijd mensen blijven die downloaden.
 
Laatst bewerkt:

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
517

Met HBO lijkt ook wat te veranderen:
In Nederland kan een interessante ontwikkeling ontstaan als Warner Bros. de huidige rechtenovereenkomsten voor online content bij aflopen van de lopende overeenkomst niet gaat verlengen. HBO is namelijk een bedrijfsonderdeel van Warner Bros. In Nederland worden films en series van HBO op dit moment exclusief door Ziggo aangeboden. Legaal naar Game of Thrones of andere toptitels van HBO kijken, is voor klanten van bijvoorbeeld KPN en T-Mobile niet mogelijk. Als HBO-content in Nederland onderdeel van de online streamingdienst van Warner Bros. wordt dan kan iedere Nederlander legaal naar films en series van HBO kijken.


Laat dat ook het Europese aanbod beschikbaar komen. HBO heeft toch veel meer uitgebracht waaronder nu de docu van Micheal Jackson.
Mensen willen wel betalen zeker als het aanbod divers is en regelmatig vernieuwd wordt of geïnvesteerd wordt in beeldkwaliteit.
Netflix mag hier ook eens naar zichzelf kijken want ik snap best dat mensen een VPN nemen om het Amerikaanse aanbod te zien. Jullie mogen hier anders over denken maar dat is mijn mening.
Enige tijd geleden las ik zelfs dat in Amerika bepaalde mensen ergens op vakantie zijn en dan weer geblokkeerd worden om hun eigen Netflix abo te kijken.

Dat is wat ik bedoel met hand in eigen boezem steken. Ik gebruik dan ook gewoon een VPN als men blokkades blijft opwerpen en kiest voor de verdeel en heers tactiek ipv in te zien dat het media landschap duidelijk veranderd is. Zij gooien grenzen op dan moet je niet raar staan kijken als mensen alternatieven zoeken. Zal altijd zo blijven accepteer het maar.
 
Laatst bewerkt:

Sample

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2017
Berichten
348
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Dynabite Wist niet dat het op YouTube stond, bedankt voor de tip :-)
Kan ik dit in ieder geval legaal kijken... nu de rest van de series nog die ik volg.

@Pietlut Tim van Stichting Brein is er ook niet gelukkig mee dat HBO content alleen bij Ziggo beschikbaar is.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
517
@Sample klopt:
Hopen dat er dus snel verandering in komt en dat HBO ook het andere aanbod beschikbaar stelt. Weet niet of de geweldige Docu the Jinx te zien is bij Ziggo en waar is de docu van Micheal Jackson. HBO brengt veel meer uit waarom dat dan hier niet aanbieden..
Waar is de Docu death on a factory Farm enz enz. Google maar eens ik zie dat HBO veel meer uitbrengt..weg me de grenzen en biedt de mensen hier dat ook aan. Als het goed is en er is voldoende kwaliteit,aanbod dan willen mensen graag betalen.

 
Laatst bewerkt: