Ziggo go werkt niet

Ik hoop dat er geen volgende keer meer komt. Maar mocht het nog voorkomen zal ik het via die link doen.
 
ze geven het op .

Schermafdruk 2020-09-29 16.34.51.png
 
Tuurlijk. Prutsers zijn t. Problemen die voorkomen in de app blijven zich ook voordoen in webbrowserversie(s) onder Windows, op iOS en Android. Waarom hebben Videoland en Netflix geen probleemprobleem met dergelijke platformen? Antwoord: omdat die tenminste echte programmeurs hebben die eerst TESTEN op kinderziektes voordat ze iets uitrollen. En een fatsoenlijke support hebben die wel luistert naar de klant.

De eerste versies van de (destijds genoemd) Horizon app werkte destijds in principe prima. Maar nee, eerst moesten er bepaalde nuttige functies uitgesloopt worden (o.a. Replay TV etc. via de "vul maar maar in" systemen met *cast of *play) en daarmee is de 1e stap voor de inmiddels jaren voortslepende soap gezet.

Gewoon toegeven dat ze geen goede support hebben en geen fatsoenlijk stukje programmeerwerk kunnen leveren is teveel gevraagd? Nee, laat de eindgebruiker maar vallen is makkelijker....
 
Gisteren heb ik ruim 1 uur met Ziggo aan de telefoon gezeten, omdat ik de Ziggo Sport Totaal en Fox Sports Eredivisie niet meer via Ziggo Go kan zien (op de tv overigens wel).
Volgens de medewerker komt dit omdat men al weken kampt met een storing op Ziggo Go.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben. Of liever nog zijn er mensen die een oplossing hiervoor weten?
 
Terug
Bovenaan