Ziggo go werkt niet


Shadowranger

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
532
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Raar. Als ik naar de webbrowserversie ga krijg ik de volgende mededeling te zien:
Ziggo Go app mededeling.png
 

Shadowranger

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
532
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Klopt. Heb ik t ook over. Bij mij verschijnt deze popup als ik ZiggoGo.tv opstart in de webbrowser(s). Misschien heb jij het vinkje aan gezet om dit niet meer te zien. Maar blijft vreemd dat ze enerzijds zeggen dat t stopt op W10 als app maar anderzijds aangeven als je de webbrowserversie opstart deze mededeling komt. Duidelijker wordt het er niet op. @Webcare Ziggo , wat is jullie reactie hierop?
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.428
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Uitleg op Ziggo Community:

Eind 2020 stoppen we met het actief aanbieden van Ziggo GO app voor Windows 10. Maak daarom gebruik van Ziggogo.tv. Kijk jij Ziggo GO het liefst via een laptop of desktop? Probeer dan nu de Ziggo GO Web app.

Waarom stopt Ziggo met het aanbieden van Ziggo GO voor Windows 10?

Meer en meer gebruikers van laptops en computers gebruiken Ziggogo.tv om te genieten van hun favoriete tv programma's, films en series. Tegelijkertijd zien we ook dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van de Windows 10 app in de Microsoft Store. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Ziggogo.tv jou een gelijkwaardige ervaring bieden en kijken we er naar uit om Ziggo GO nog verder te verbeteren.

Hoe lang blijft de Ziggo GO Windows 10 app nog werken?
Binnenkort verwijderen we Ziggo GO voor Windows 10 uit de Microsoft Store. Heb jij de app geïnstalleerd, dan kun je hier nog een beperkte periode gebruik van maken. Uiteraard informeren we jou wanneer je hier geen gebruik meer van kunt maken. Maar je kan natuurlijk nu al overstappen naar Ziggogo.tv.

Wat is de Ziggo GO Web app?
Deze nieuwe feature voor Google Chrome en Edge Chromium geeft je het gevoel van een app-ervaring. Je krijgt direct toegang vanaf je startscherm of taakbalk. Ook pas je het formaat eenvoudig aan en sleep je het venster naar een tweede beeldscherm. Met andere woorden: een perfect alternatief met dezelfde voordelen als Ziggo GO voor de Windows 10 app.

Hoe installeer ik de Ziggo GO Web app?
  1. Open de Chrome of Chromium browser
  2. Ga naar: www.ziggogo.tv
    Lees meer
Ik wil inloggen op Ziggogo.tv maar ik weet mijn inloggegevens niet meer.
Je wachtwoord of login vergeten? Dat kan iedereen overkomen. Gelukkig is dat zo opgelost.

Inloggegevens vergeten? Klik hier!

Wil jij alle mogelijkheden op een rijtje hoe je online tv kan kijken? Lees dan hier verder!