Ziggo Go doorspelen

Titan

Forum Gebruiker
Berichten
154
Weet iemand als je een bepaalde zender de uitzending uitgesteld start en dat programma's die daarna volgen gewoon door te spelen
Zonder dat je ieder programma afzonderlijk moet starten.

Alvast bedankt.
 
Is toch gewoon een kwestie van zelf doen? Dan zie je vanzelf hoe dat gaat. Ik kan je wel onze ervaring vertellen en die is dat het in principe gewoon lukt. Maar meer dan eens werd dan ongeveer halverwege het volgende programma de verbinding verbroken.
 
Wat bedoel je daarmee? Wat ik schreef was toch mijn ervaring? Kun je het verder niet gewoon zelf uitproberen? Dan komt die ervaring gewoon vanzelf binnen korte tijd. Wat mijn ervaring betreft, ik kan me niet herinneren of dit alleen voorkomt als het erop volgende programma nogal lang is, of dat het onafhankelijk daarvan af en toe optrad.
 
Als je via de epg een programma kiest dat reeds een half uur bezig is krijg je de optie: kijken vanaf begin? Aan het einde krijg je nog een gedeelte van het volgende programma te zien. Volgens mij is dat vergelijkbaar met de extra tijd die wordt toegevoegd bij een opgenomen programma. Dus als je niet in het volgende programma onderbroken wilt worden, direct na afloop van het eerste programma afsluiten en via de epg het volgende programma starten.
 
@Titan

Er is geen trucje voor. Je bent gewoon afhankelijk van het blok dat Ziggo beschikbaar stelt. Bij korte programma's kun je over het algemeen een kwartier doorkijken en bij lange programma's soms 1 uur of zelfs 2 uren.
 
Terug
Bovenaan