Dat heb ik eerlijk gezegt nog niet getest, maar doelde eerder interface en het bladeren door de menu's, dat is op de shield heel wat beter dan de box zelf, maar dit zal dan puur komen door de krachtige gpu in de shield.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb hier wel de Ziggo tv app test versie(met dank aan..... :) ) zal die zometeen even online zetten, is precies zelfde build als de horizontv app alleen dan met ziggo logo's, voor rest gewoon 1:1 gelijk aan de horizon tv app. dus wat ziggo beweert waarom ze het blokkeren is gewoon bullshit argument.


Hier de originele ziggo go tv test build.
letop gebruik op eigen risico.


mirror:

md5/sha1: 915ab1a4e98eeb717ad89a1acb49a2256e5de933

ik ben speciaal regeristreerd om Devil-Strike.net te bedanken voor deze linkjes ..je bent mijn held !! en man man wat is het toch belachelijk dat ziggo al die tijd niet mee wil/wilde werken. Ik ben benieuwd hoelang deze versie blijft werken.

Devil-Strike.net thank youuuu !!!!
 
Helaas als ik hem installeer vraagt die of ik een update voor deze bestaande app wil installeren, enige wat ik kan kiezen is installeren en daarna zegt die app niet geinstalleerd :veryangry:

Iemand een idee wat ik fout doe?
 
Het lijkt er op dat er al iets met die naam geïnstalleerd is, als dat zo is dat verwijderen en dan opnieuw proberen
 
Wij raden het gebruik van het niet officiële installatiebestand (APK) van Ziggo GO af. Deze versie ontvangt ook geen automatische updates. We kunnen de werking niet garanderen en ondersteunen deze niet.
 
Terug
Bovenaan