Ziggo Go app op Nvidia Shield en Android TV


Jarco Kriek

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 aug 2006
Berichten
536
René, ik zeg ook dat Android TV bij sommigen minder stabiel werkt omdat in tegenstelling tot Apple en Amazon de hardware niet van van dezelfde fabrikant afkomstig is. Het ligt dus niet op Android TV OS maar bij minder stabiliteit aan de gebruikte hardware. Ik merk een duidelijk verschil als ik de Android TV-app gebruik op een Nvidia Shield TV en een Xiaomi Mi Box. En dan in het voordeel van Nvidia.

Over het Apple-Android verhaal: dat moet ieder persoonlijk beslissen. Maar ik vind het niet erg om voor kwaliteit te betalen. Het verschil in prijs tussen Apple TV en Nvidia Shield TV is ook minimaal.
 

hackmen

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2010
Berichten
40
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het is wel een instelling in het menu, staat Dolby Audio daar aan?
Ik heb zowel in de oude versie als de recente versie gekeken. Heb daar in het deel "Instellingen" nergens een optie om geluidsvoorkeur aan te geven. Bij de opties van het betreffende kanaal heb ik afhankelijk van de zender de optie "Ondertitels".
Ik zal er wel overheen kijken:embarrassed:
 

risjaar

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 jun 2020
Berichten
2
ik kan bij de live uitzendingen in het menu-tje van de ziggo go app wel ondertiteling vinden, maar bij de oudere uitzendingen bij replay tv staat er in hetzelfde menu niets om ondertiteling te kiezen, klopt dat zou wel jammer zijn?
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
15.832
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
720p of 1080i, het is beide HD. Via DVB-C krijg je ook geen 1080p.
spuit11.

Daar gaat het toch niet om, je mag gewoon wel verwachten net als elke andere dienst die tv aanbied via apps gewoon minimaal 1080 is met beetje normale bitrates voor beetje ok kwaliteit.
 

fdboer

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mei 2009
Berichten
745
Ziggo
Geen Producten
Gebied
fZiggo
De Bitrate kan ik geen uitspraak over doen, maar 720p is niet per definitie slechter dan 1080i. In jouw optiek zouden ARD en ZDF dan geen HD zenders zijn.

Het verschil zit in de p(rogressive/hele frames) vs i(interlaced/halve frames) en beide hebben voors en tegens. In beide gevallen zijn er horizontaal natuurlijk 1920 punten.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.424
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zeker weten?
720p = 1280 x 720 pixels (16 : 9)
1080i = 1920 x 1080 pixels (16 : 9)
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.308
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik zal er wel overheen kijken
Het is niet te missen, dus waarschijnlijk is de optie bij jou niet beschikbaar?
Misschien omdat de app geen DD hardware ziet, of dat DD op een ander niveau is uitgeschakeld.

1593624974841.png
 

hackmen

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2010
Berichten
40
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Misschien omdat de app geen DD hardware ziet, of dat DD op een ander niveau is uitgeschakeld.
Hallo René, bedankt voor de reactie.
Het ziet er inderdaad naar uit dat de app geen hardware ziet. Ik heb de Mibox S.
Dit zijn de instellingen die ik heb, grappig om te zien dat dit op meerder punten afwijkt dat terwijl het excact dezelfde versie is.

InkedScreenshot_20200702-072015_LI.jpg


Nog even hieraan toevoegen dat in de versie (4.25.13) DD gewoon werkt (maar ook daar geen optie om het in te stellen)
 
Laatst bewerkt:

kw3ll0

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jul 2009
Berichten
103
Ziggo
Internet
Gebied
fUPC
De Bitrate kan ik geen uitspraak over doen, maar 720p is niet per definitie slechter dan 1080i. In jouw optiek zouden ARD en ZDF dan geen HD zenders zijn.

Het verschil zit in de p(rogressive/hele frames) vs i(interlaced/halve frames) en beide hebben voors en tegens. In beide gevallen zijn er horizontaal natuurlijk 1920 punten.
De Duitse zenders komen vanaf de sat denk ik en daar worden de zenders in 720p uitgezonden!
 

Slurpgeit

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 apr 2003
Berichten
174
Hallo René, bedankt voor de reactie.
Het ziet er inderdaad naar uit dat de app geen hardware ziet. Ik heb de Mibox S.
Dit zijn de instellingen die ik heb, grappig om te zien dat dit op meerder punten afwijkt dat terwijl het excact dezelfde versie is.

Bekijk bijlage 31212

Nog even hieraan toevoegen dat in de versie (4.25.13) DD gewoon werkt (maar ook daar geen optie om het in te stellen)
Wat je hier ziet is het verschil tussen wel of geen Mediabox next. Mensen zonder next zitten op de "legacy" back-office en hebben minder opties.