• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

zigggo app android


Status
Niet open voor verdere reacties.

Joy

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 jul 2009
Berichten
26
Ik heb de .apk naar mezelf gemaild, omdat ik dan als ik de mail open meteen de optie van "installeren" krijg. (misschien een gekke manier maar zo doe ik het altijd)
In superuser (als je op de i klinkt krijg je die optie) heb ik een vink bij "temp unroot".
(leg het misschien niet zo helder uit, maar voel je vrij om te vragen!)
 

alberoelziggo

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 dec 2011
Berichten
7
Het schijnt dat de Android Ziggo TV app niet werkt in het Cogasgebied.
Een bericht ontvangen van Cogas dat men bezig is te onderzoeken, samen met Ziggo, hoe dan komt.
Het schijnt dat het overleg succes heeft gehad want sinds 16 oktober kan ik televisie ontvangen via de Android Ziggo TV app. in het Cogasgebied.
 

armido96

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 aug 2011
Berichten
2
Op mijn tablet de Odys Xelio met Android 4.0 werkte de de TV kijken functie van de app eerst niet omdat Android op dit tablet z.g.n. gerooted is. Van Google playstore de app "Root Enabler" geinstalleerd zodat ik dat met 1 klikje de root aan of uit kan zetten. Eerst unrooten en daarna Ziggo TV opstarten. Nu werkt Tv kijken op de Xelio wel. Dit zal waarschijnlijk ook op andere tablets werken die ook gerooted zijn.
 

alberoelziggo

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 dec 2011
Berichten
7
Vandaag een berichtje van Ziggo ontvangen dat het nu mogelijk is om ook in het Cogasgebied de ziggo android app te gebruiken. Dus ook televisiebeelden ontvangen op smartphone en tablet.
 

Techie

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 okt 2012
Berichten
2
Betreft Cogas gebied; het was inderdaad een tijdje niet mogenlijk tenzij er een TV-Plus of TV-Extra abbonement bij Ziggo werd afgenomen, Dit omdat er officieel geen kabeltelevisie van Ziggo werd afgenomen.
De koppeling van de diensten is nu afhankelijk van een Internet + Smartcard,
Dus alleen bij een analoog gebruik van kabel tv, werkt de App nog niet.

Betreft de Tablets, waarschijnlijk krijg je de melding dat er een Originele en ongewijzigde versie van het besturingssysteem op je tablet moet hebben staan.
Dit komt omdat fabrikanten vaak hun versie van Android aanpassen, je kan het verschil zien tussen Samsung en HTC, de kleurtjes grootte en afstand van plaatjes verschilt.
Deze aanpassingen noemen ze Rootten.

Omdat dan de beveiliging van de software dan niet gegarandeerd kan worden zal de App niet werken. Je kan het vergelijken met de certificering van TV's.

Er zal vast wel een trucje zijn die nu werkt maar deze gaten in de beveiliging worden allemaal ooit gedicht. Dus houd er rekening mee dat dit kan gaan stoppen met werken. Alleen de vraag is natuurlijk : Hoelang? :)

De tablets van de Kruidvat onderandere hebben ook zon gerootte versie, https://online.kruidvat.nl/product/75720-40991/101inchANDROID40tabletpc4GB.html?parentid=12980000000322&navigationid=13980000000676
 
Status
Niet open voor verdere reacties.