Zenders vallen na verloop van tijd weg op de mediabox next

Peha

Forum Gebruiker
Berichten
3
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Sinds kort heb ik een mediabox next, alles zelf aangesloten maar bepaalde zenders werkte niet. Dit waren o.a. Veronica, fox, tlc, CNN enz. Door de afstand tussen meterkast en plaats waar de tv staat moest ik er een versterker tussen zetten. Alles is aangesloten met kabelkeur materiaal.Gisteren werkte alles goed maar vandaag kwam ik erachter dat sommige zenders weer niet werkte, ditmaal naast Veronica ook net 5 en een aantal met geblokt beeld. Het werkt weer als ik de stekker van de versterker eruit haal maar ik merkte dat weer Veronica een probleem gaf dus maar weer de stekker van de versterker eruit gehaald maar ik ben bang dat dat maar tijdelijk is. Wat kan de oorzaak van dit probleem zijn?
 
Meer dan 15 meter kabel dus teveel demping. Monteur is gisteren geweest, alles werkte toen goed. Volgende week komt er weer een monteur.
 
Een versterker versterkt ook een eventuele storing, dus als het voor de versterker al mis is dan raak je van de regen in de drup.
Een zuiver signaal is belangrijker dan de sterkte, en een signaal kan nog ruim sterk genoeg zijn na 15 meter (goeie) coax. Dat zou de monteur allemaal kunnen nameten.
 
Terug
Bovenaan