Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

Vind het juist wel interessant, want heb jij op een blaadje welk evenement precies er is? Nou ik niet, en niet alle evenementen zijn er op, zoals nu 192TV iets heeft, dat is er NIET op.

En ook is niet gezegd, dat je mag en moet uitgaan van bijv. een Oscars uitreiking, of een voetbalmatch op Fox of Sport 1 op 15 is. Dat kan net zo goed erg onverwacht zijn.

Nogmaals, dit topic is óók voor FTA kanalen, dat die verdraaid weinig voorkomen, kan ik niks aan doen.


Waarom zijn alleen FTA kanalen eigenlijk zo interessant voor jullie? Omdat jullie Royaal hebben...en alleen zitten te wachten op open HBO/Fox, Film1,Sport1??
 
Bron : https://www.totaaltv.nl/nieuws/18659/oefenwedstrijd-ajax-exclusief-bij-upc-en-Ziggo.html
 
Geweldig! Kanaal 15. Goede duidelijke rugnummers in beeld... :)
Is maar goed dat de bal wit is. Verder is het een leuk initiatief natuurlijk (als je er naar kijkt natuurlijk).
 
lol word leuk idd naar blokjes kijken, dit zag je al met 3fm gebeuren op 101tv zelf was stuk beter dan kanaal 15 die zelfde uitzond maar dan met helft minder bandbreete.
 
Zou CS niet bedoelen dat het een SD kanaal is!!!
Hier nog nooit blokje gezien!!!


73's
 
Toen ze 101tv doorgaven op kanaal 15 zag je om de x minuut een soort van blokkerig beeld, zelfde tijd op 101v zelf kanaal 117 dacht ik was dit weer neit tezien. vandaar da ik denk dat er op kanaal 15 op bandbreete bespaard word of iedergeval minder bandbreete aan het kanaal gegeven dan origineel.

Daarbij is reso ook anders tijdens 101tv doorgifte had je op kanaal 15 balk aan rechterkant terweil dit niet op originele kanaal tezien was.

Maar goed zovaak kijk ik niet naar kanaal 15.
 
https://www.totaaltv.nl/nieuws/18852/film1-tijdens-uitreiking-oscars-gratis-voor-veel-kijkers.html

Op kanaal 15 dus de Oscars, zo te lezen niet op Film1 HD zelf, jammer. Dit alles in de vroege ochtend van maandag de 23e Feburari.
 
Tot zondag 15 Febr. staat op kanaal 15 Sport1 Tennis doorgeschakeld/open. Dit wegens ABN R'dam toernooi.


https://www.sport1.nl/nieuws/87585-abn-amro-wtt-van-begin-tot-einde-gratis-en-live-op-sport1.html
 
11-steden Tocht wordt herhaald, die van '85, waarom weet ik niet. Maargoed, dat is op 21e te zien op NPO Best, mij is onduidelijk of kanaal openstaat, of dat het op 15 is.
 
Wordt herhaald omdat het precies 30 jaar geleden is en dus mooi op deze themazender past.
En het was de eerste volledig integrale uitzending van de tocht van begin tot eind van zowel de wedstrijdrijders als de liefhebbers.
Voor de NOS een mijlpaal in zijn historie.
Het was ook de eerste tocht waar heel Nederland naar uit keek in tegenstelling tot daarvoor toen men het als een regionaal gebeuren kwalificeerde.
Deze verandering kwam vooral tot stand door de gebeurtenissen bij de tocht van 1963 met Reinier Paping in de hoofdrol en het Ard en keessie effect dat het schaatsen op de kaart zette.
 
Terug
Bovenaan