Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

KPN zet een maand lang film 1 open voor iedereen. i.v.m. coronavirus. Waar blijft Ziggo?

bron: https://www.totaaltv.nl/nieuws/kpn-levert-tijdelijk-gratis-filmzenders-bij-interactieve-tv/
Dit is nog helemaal niet zeker! Statement op forum KPN ;


Beste antwoord door Alex_P


Hi all.

Rectificatie: Op dit moment zijn we nog in gesprek met Film1 om de kanalen voor 4 weken gratis aan te bieden aan alle iTV klanten van KPN als klein gebaar in deze moeilijke tijd. Film1 is helaas dus nog niet beschikbaar voor onze klanten. Excuus voor de verwarring, we waren iets te enthousiast met het delen van dit nieuws.

Bron ; https://forum.kpn.com/interactieve-tv-11/film1-zenders-beschikbaar-voor-alle-klanten-492708
 
Ziggo heeft Fox eredivisie open gezet nu ;D
Ja, alleen snooker is nog aardig zonder publiek, gelijk hebben ze dat de rest totaal in de EU hebben afgelast. Nouja boksen kan ook nog wel zonder publiek.
 
Laatst bewerkt:
Tijdelijk extra veel op tv

Door gevolgen van het coronavirus staat ons gewone leven een beetje op z’n kop. Misschien werk je verplicht thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben al onze klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin.

Film1 zenders en Film1 On Demand
Op de vier zenders van Film1 is een breed aanbod films en klassiekers in alle genres te zien. Ook zijn de films van Film1 On Demand vanaf dinsdagavond 17 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox. In het On Demand menu onder 'Aanbieders' vind je bij Film1 een ruim aanbod films die je tijdelijk zonder extra kosten kunt kijken.

Kids, cabaret en comedy
Op de 7 kids zenders hebben Ziggo klanten toegang tot films en series voor de kleintjes. Ook op Ziggo TV (kanaal 13) is er een afwisselend programma met extra's voor kids en cabaret in het weekend. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Zo maken we het samen thuis gezellig.

Op welk kanaal kan ik kijken?

De extra zenders zijn vanaf maandagmiddag 16 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale televisie. Heb je geen digitale televisie? Dan kijk je via de gratis Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop. Dit geldt voor alle zenders behalve Film1.
TV-zenderKanaal
Film1 Premiere101
Film1 Action102
Film1 Family103
Film1 Drama104
Nicktoons303
Nick Music304
Pebble TV305
Nick Jr.306
Boomerang309
BabyTV310
RTL Telekids312
Comedy Central Extra124
Ziggo TV13

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/klantenservice/tijdelijk-extra-tv-zenders?CMP=url_samenthuis

17-03-20: Bericht aangepast i.v.m. toevoeging Film1 On Demand aanbod.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan