Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

Zapte langs 996.... " geen zender vd maand" .

Ben ik de enige die denkt, ja ho even er is 204 NatGeo Wild, dat is WEL de zender van de maand.

Wat een gegoochel met benaming, dr is toch niks veranderd...
 
Op kanaal 996 staat:
Op dit moment is er geen Zender van de Maand. Ga naar kanaal 998 voor het zenderoverzicht.

Deze tekst staat er al anderhalve maand. Ik dacht ook. Waarom staat er op dit kanaal geen verwijzing naar Nat Geo WILD? En eigenlijk is dit toch gewoon een zender van de maand. ;) Alleen heet het zo niet meer. :>

In het zenderoverzicht op de Ziggo website staat kanaal 996 Zender van de Maand er niet meer bij. Waarschijnlijk zal dit kanaal net als het Evenementenkanaal (wat op kanaal 999 te zien was) komen te vervallen.
 
speciale internetpagina zender wijzigingen:
Zenderwijzigingen
Het aanbod van zenders wisselt nog wel eens. Er worden nieuwe zenders gelanceerd en soms houdt een zender op te bestaan.

Huh? Welke nieuwe zenders?
 
Ziggo is gestopt met "De zender van de maand". Het heeft nu een ander concept. Gevolg is wel dat er net als in januari, er in maart ook geen zender(s) uit het aanvullend tv pakket gratis te zien is. Bij de andere aanbieders van digitale tv (KPN, Caiway enz.) is er gewoon weer een zender van de maand. Tot nu toe is het nieuwe Ziggo concept van tijdelijk gratis te bekijken zender(s) geen verbetering.
 
Gaat Ziggo nu er brandbreedte is vrij gemaakt door de analogen te verwijderen nu de regionalen in HD doorzetten?
Ik begrijp van de site van de RPO dat er nieuwe HD-streams beschikbaar zijn gesteld die gemakkelijker kunnen worden doorgezet.
 
Zender open: E!

Vanaf 3 april 2020 tot 6 mei 2020 open voor alle digitale klanten, ook met Ziggo GO
Digitaal kanaal 126 | Pakket: Movies & Series XL
Van 3 april tot 6 mei 2020 is de entertainmentzender E! tijdelijk beschikbaar voor iedereen met digitale televisie van Ziggo.
Dat is goed nieuws voor de fans van The Kardashians, want seizoen 18 begint op 5 april. Je vindt E! op kanaal 126 en deze zender is ook te zien via de Ziggo GO app.

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 
Terug
Bovenaan