Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

Voor de maand mei is TV538 de zender van de maand, staat al open vanaf Koningsdag 27 april, lees ik net in een mailing van Ziggo.
 
Love Nature is toch in 4K te bewonderen? Ik kan, met mijn ci+ module deze alleen in HD ontvangen of moet ik daar dan de Next voor hebben?
 
Ziggo Zender van de maand mei - TV538


De Ziggo zender van de maand mei gaat extra vroeg van start. Van 26 april tot en met 31 mei hebben alle Ziggo klanten gratis toegang tot de muzikale zender TV538!

Normaal onderdeel van het Ziggo Movies en Series XL abonnement, maar nu vanaf 26 april en de hele maand mei voor alle Ziggo klanten gratis te ontvangen. Digitaal via een mediabox of CI+ module op kanaalnummer 538 en uiteraard ook online via Ziggo GO. Zo hoef je niets te missen van het beste van TV538.
Waar radio 538 ophoudt, gaat TV538 verder. Het geeft je onder andere een kijkje achter de (hectische) schermen van de DJ's, laat je de vetste nieuwe hits horen en houdt je op de hoogte van het laatste muzieknieuws.

Dit wil je niet missen!

2 Days - elke maandag om 21:30 uur
In het programma 2 Days, worden populaire artiesten gevolgd in de opbouw van hun carrière. Zie bijvoorbeeld Bizzey, die zich voorbereid op zijn show in AFAS Live of Kalvijn bij de VEED Awards waar hij zowel artiest als presentator is.

Platenbazen - elke vrijdag om 21:00 uur
Hoe groot is jouw muziek en artiestenkennis? In dit programma testen 538 presentator Wietze de Jager en YouTube-ster Nesim Najih deze kennis van verschillende BN'ers. Onder andere Samantha Steenwijk, Josylvio, Mike Williams en Tony Junior komen langs. Wie wordt de ultieme 'platenbaas'? Vanaf de bank speel jij natuurlijk lekker mee.
 
Slam-TV 603 staat al sinds Koningsdag open, of het net zoals 538 open zal staan in Mei...denk van niet.
 
Terug
Bovenaan