• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Zappen...411 is overbodig als je Standaard hebt


Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.888
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je zapt van 230 naar 311, en dan naar 420, komt daartussen 411 langs, maar die staat dicht. Verander dat even.
 

OnlineGamer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 jan 2017
Berichten
593
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dus er is geen probleem. Dat kanaal hoort daar en dicht.
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.142
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
??? Geen idee welke TV je hebt, maar vaak kun je een voorkeurslijst maken zodat vanzelf de zenders overgeslagen worden die je niet wilt zien. Als ik zap, slaat hij de meeste commerciƫle Nederlandse zenders over.
 
Topicstarter
Topicstarter
Sjah

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.888
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
HHmm, blijkbaar behoeft dit toelichting. Als men bij mijn profiel kijkt, zie je dat ik Mediabox XL heb, DAAR heb ik het over als ik zap, welke Tv daarop zit is niet belangrijk meer. Verder....het is gewoon slordig, geen een dichtstaande zender word je "aangeboden" als je zapt van kanaal 1 tot ;999 via de mediabox, behalve dus 411.
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.142
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Het topic staat niet in de rubriek Mediabox XL of die van een andere box.

Op mijn Humax springt hij ook op gecodeerde kanalen waarop ik geen rechten heb. Voor mij ook de reden om een voorkeurslijstje te gebruiken, naast het uitfilteren van kanalen waar ik toch nooit naar kijk.

Dat zapt een stuk prettiger.
 
Topicstarter
Topicstarter
Sjah

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.888
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wellicht had dit misschien in MediaBox XL gemoeten, tja zo leer je bij. Favos vind ik niks, ik sla al handmatig over als ik zap (en nummers intyp). :)
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
4.823
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
HHmm, blijkbaar behoeft dit toelichting. Als men bij mijn profiel kijkt, zie je dat ik Mediabox XL heb, DAAR heb ik het over als ik zap, welke Tv daarop zit is niet belangrijk meer. Verder....het is gewoon slordig, geen een dichtstaande zender word je "aangeboden" als je zapt van kanaal 1 tot ;999 via de mediabox, behalve dus 411.
wel tijd om alle kanalen te zappen. en dan druk maken om 1 geblokkeerd kanaal
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.410
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
HHmm, blijkbaar behoeft dit toelichting. Als men bij mijn profiel kijkt, zie je dat ik Mediabox XL heb, DAAR heb ik het over als ik zap, welke Tv daarop zit is niet belangrijk meer. Verder....het is gewoon slordig, geen een dichtstaande zender word je "aangeboden" als je zapt van kanaal 1 tot ;999 via de mediabox, behalve dus 411.
Tjonge, dat is erg! ! !
 

g_glenn

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mrt 2015
Berichten
16
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Niet heel erg inderdaad, maar ik heb hetzelfde 'probleem'