• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Xoro HRK 7660 voor ongecodeerde zenders over kabel, geen mogelijkheid om Netwerk-ID in te vullen


Topicstarter
Topicstarter
O

OpGoedGeluk

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 jan 2018
Berichten
16
Bij zoiets had ik inderdaad nog helemaal niet stilgestaan. De kabel is echter al maar twee of drie meter lang en zit redelijk dicht bij het punt waar het de muur uit komt, geen andere plek om het aan te sluiten. Tevens heb ik een tijd terug wel eens daadwerkelijke digitale TV gehad van Ziggo, met hun eigen decoder, en daar was de ontvangst perfect op, met dezelfde kabel als die ik nu gebruik.
 

Havanna

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2008
Berichten
249
Tja, als het wel zou moeten kunnen werken maar het werkt niet dan probeer ik altijd alle mogelijkheden te onderzoeken. Vandaar.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
691
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Probeer eens:
QAM 256 Symbolrate 6875 of
QAM 64 Symbolrate 6875

Niet geschoten is altijd mis.
 
Topicstarter
Topicstarter
O

OpGoedGeluk

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 jan 2018
Berichten
16
Die waarden heb ik zojuist zowel op frequentie 164 geprobeerd als over het hele spectrum. Geen succes, helaas. Zelfs geen testzenders of wat dan ook.
 

mister82

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 nov 2012
Berichten
3
In welke plaats zit je eigenlijk ?
Probeer eens handmatig op 1 frequentie te scannen bijvoorbeeld 132 (daar zitten vaak lokale zenders op)
QAM 256
SYM 6900
 
Topicstarter
Topicstarter
O

OpGoedGeluk

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 jan 2018
Berichten
16
Nijmegen, voormalig UPC. Zojuist op die gegevens gezocht en ik vind inderdaad wel de lokale zenders! Positie 850 t/m 872 heeft ie ze gezet.

De eerste keer dat ik iets anders tegen kom dan die testzenders.
 

lobithbuddy

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2005
Berichten
247
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nijmegen, voormalig UPC. Zojuist op die gegevens gezocht en ik vind inderdaad wel de lokale zenders! Positie 850 t/m 872 heeft ie ze gezet.

De eerste keer dat ik iets anders tegen kom dan die testzenders.
Als ik dit zo lees, zou je elke transportstream handmatig moeten scannen. Dus de handeling steeds herhalen maar dan met andere frequenties
 

mister82

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 nov 2012
Berichten
3
Als ik dit zo lees, zou je elke transportstream handmatig moeten scannen. Dus de handeling steeds herhalen maar dan met andere frequenties
Inderdaad, je kan eventueel https://gathering.tweakers.net/forum/view_message/53715193 gebruiken, als je onder de kolom met 43142 kijkt zie je de frequentie die je zou moeten gebruiken. Je zult dan alle benodigde frequenties 1 voor 1 moeten scannen.

Overigens ben ik benieuwd want in die Xoro kun je alleen 'hele' frequenties invoeren volgens mij. Ziggo gebruikt veel niet ronde frequenties. Bijvoorbeeld 298,75(0), Mocht je hem daar iets niet vinden op 298 scan dan ook eens op 299 of probeer het een paar keertjes.