• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

XL en opnames In The Cloud....volgens mij is dat inmiddels effectief


Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.717
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Volgens mij is het inmiddels ingevoerd, heb er wel de speculatie over gelezen. Waarom ik denk dat het is geeffectueerd, omdat mijn opnames op de HD al maanden nu op 99 procent staan, en ik geen handmatige format heb gedaan, wat ik vroeger wel deed en wat ook nodig was.
Dus de conclusie, je opnames worden nu in The Ziggo Cloud opgeslagen.

Als dit inmiddels gemeld is, dan heb ik het gemist. Mocht ik ernaast zitten, hoor ik het wel.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
730
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je zit er hartstikke naast, hier is totaal geen sprake van. Ik zou je box eens resetten/formatteren of omruilen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Sjah

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.717
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Want....jij kan het weten, ben je medewerker van Ziggo? Want ik vind je vrij stellig. ;) En, omruilen, nee ik ben bijna weg bij deze club, en het werkt goed.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
730
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik kan het weten ja want ik heb er een met een perfect werkende harde schijf.
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
784
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
jullie zijn allebei vrij stellig... beidde kunnen gelijk hebben omdat dit soort veranderingen vaak per regio worden ingevoerd.
 
  • Leuk
Waarderingen: Sjah

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.416
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je kan eens testen wat er gebeurt als je een opname bekijkt en dan de coax eruit haalt.
Maar ik geloof er niets van dat dit stilletjes zou gebeuren. Laat staan hoe opeens je bestaande opnames die lokaal staan overgezet zouden moeten zijn naar de cloud.
 
Topicstarter
Topicstarter
Sjah

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.717
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Ok, michel, gedaan wat jij zei. Heb opname van gister aangezet, en de kabel eruit..........hij bleef doorlopen, 8 minuten getest.

Zat er idd "hardstikke naast".... :)
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.841
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is het mogelijk dst je XL box je oude, bekeken opnames weggooid? Dat doet hij bij default