XL box maakt 30 seconden heftig geluid

Boris

Forum Gebruiker
Berichten
576
Sinds november de nieuwe xlbox, altijd geruisloos geweest.
Nu ineens hoorde ik het geluid van een föhn, echt heftig, ik liep direct naar de plek toe waar het vandaan kwam en het bleek de mediabox te zijn.
Na zo'n 30 seconden hield het weer op.
De box staat vrij en het is nog niet eerder voorgekomen.
Mensen die hiermee bekend zijn????
Is het een nieuw iets na de laatste update, om stof en dergelijke weg te blazen? Oververhitting lijkt me niet van toepassing box stond net 2 uurtjes aan.
 
lieve mensen ik trek dit niet, de box maakte voor de 2e maal nu dat fohn geluid, en tijd om dus Ziggo te bellen, maar hoe kom je in vredesnaam door dat vreselijke menu als je ziggo belt? Het bandje blijft maar optie's geven om totaal gestoord van te worden, en na 3 x bellen maar opgehouden. Ik hoop op wat hulp van hier. Het geluid met mijn telefoon opgenomen dat had ik dan aan de medewerker aan de telefoon willen laten horen, maar het is me dus niet gelukt om een medewerker aan de telefoon te krijgen. Wat is ziggo telefonische ondersteuning veranderd zeg
 
Toch maar opnieuw gebeld en volgehouden. Het is dus niet normaal dat heftige föhn geluid, echt in het volume van een haar föhn. Mocht het komende dagen vaker gebeuren dan kan ik bellen voor een nieuwe box.
COre met de chat van ziggo ben ik niet bekend, zitten daar geen robots maar échte mensen achter de chat dan is dat een goed alternatief.
 
Bedankt Piente. De box heeft nu al 4 x dat föhn lawaai laten horen. Heb de box even helemaal van het stroom gehaald om te resetten. Als ik hem straks weer aansluit en hij geeft nog dat föhn geluid dan krijg ik een nieuwe is mij aan de telefoon verteld. Van november tot vandaag heb ik nooit iets van opvallend geluid vernomen uit de box dus er is blijkbaar toch ineens iets mis mee. En misschien goed voor anderen om er hier in het forum over te lezen mochten ze dezelfde klachten krijgen.
 
Mooi dat de oplossing er aan komt.

Wat je wel kan doen is je ventilatieopeningen vrij maken van stof mocht dit het geval zijn.
 
Terug
Bovenaan