Wordt het geen tijd voor Ziggo Sport in 4k?

Jaa dat zou super zijn,
F1 in 4k uhd....
Gaat niet gebeuren vrees ik.
Ziggo is nogal langzaam met.. eigenlijk alles
Behalve met het verhogen van het maand bedrag wat je mag overmaken.
Zender uitbreiding, meer zenders in hd, android tv app. Zit er allemaal niet in.
Bij ziggo staat de tijd stil lijkt het wel.
Ja langzaam met alles..maar dat is ook vanuit de positie waarin Ziggo nog steeds verkeerd, dan kan je je ook zo opstellen. Op vele vlakken.... dan het uitzenden van 4K alleen. En uiteraard blijven de meeste zitten waar ze zitten..zegt dat al niet genoeg? Een enkeling daargelaten die stappen neemt als je dat al kan doen want sommige opties zijn voor velen niet eens mogelijk. Ziehier de positie en tel uit je winst..het is al heel lang zo en echte significante veranderingen zie ik nog steeds niet. Ziggo ook niet.Sterker nog.. Zou ik in mijn situatie 4K willen zien is dat maar bij 1isp mogelijk, juist Ziggo. Ik woon niet in een buitengebied en deze situatie gaat voor mij de komende jaren 0,0 verandering brengen. Haast zie ik ze niet hebben.
 
Laatst bewerkt:
Hier ook het geval op dit moment.
Ze zijn hier in de buurt 19-8 begonnen met de aanleg van glasvezel. Eind december is dat afgerond en kan ik eindelijk overstappen.
 
Wij gebruiken de glasvezelkabel goed... voor internet en bellen bij KPN. TV is toch beter bij Ziggo. Ja, wij hebben er wel ervaring mee.
 
Hier ook het geval op dit moment.
Ze zijn hier in de buurt 19-8 begonnen met de aanleg van glasvezel. Eind december is dat afgerond en kan ik eindelijk overstappen.
Tsja KPN en de glasvezel...eerst hier liggen klooien met de glasvezel en dan denken dat je zomaar de 30% procent kan halen. Kop in het zanstrategie van KPN dat brengt geen zoden aan de dijk. Stuisvogel politiek ala KPN.. niets ten nadele overigens van die schitterende beesten.
@sarment en heeft men bij jou ook maanden liggen werven? Of gaat men nu wel opeens leggen? KPN die destijds ook doofstom was dat er verschil is tussen FUPC en FZiggo..dat er dan niet genoeg animo was begrijpt of wil KPN niet snappen, beter is de kop volledig in de grond steken.

Dan gaan ze opeens toch weer op koper door( hier in ieder geval niet) en opeens als de dreiging van de open kabel in het verschiet ligt wordt opeens weer wel op glasvezel ingezet( voor wat woorden van de club kpn waard zijn). Woorden en beloftes die ze ook al eerder aan het ACM deden en die daar helaas maar al te makkelijk op vertrouwd hebben.
Een paar km verderop weigerde KPN ook gewoon om te leggen omdat de wijken daar weer te ver uiteen lagen. Bewoners waren boos en nu moeten ze het wel degelijk alleen doen met het koper. Er zijn ook weer plekken waar KPN niet legt maar het CIF maar daar zit je dan weer dat bepaalde ISP,s daar niet op actief zijn of te weinig.
Laat de kabel eerst maar eens open gaan dat zal de CLUB kpn dan ook wel leren om te gaan leggen. Ziggo is er niet blij mee en KPN ook niet..perfect laat de beslissing maar snel komen. Wellicht dat ik hier dan ook veel sneller uit meerdere gelijkwaardige of betere alternatieven kan kiezen. 4K kijken betekent voor mij nu nog steeds maar 1 ISP en dat is Ziggo...met niet voldoende druk gaat dat de komende jaren niet veranderen.Tuurlijk niet ,want zoals hierboven al aangegeven een paar km verderop _ absoluut geen buitengebied_ ligt KPN weer te klagen dat de wijken wat te ver uiteen liggen.. Dus laat de pressie maar komen en rap ook..laat de klap van de hamer maar komen ten "nadele" voor Ziggo en KPN. Er zijn anderen die het niet als een nadeel zien laat hen maar profiteren...de klant.
 
Laatst bewerkt:
@Pietlut, Ze hebben hier niet aan werving gedaan. Ze gaan zomaar de hele wijk aanleggen. Het schijnt dat kpn van strategie is verandert en zoveel mogelijk glas aansluitingen wil realiseren.
 
Zie je...en hier lagen ze maanden te werven..streefdatum uit te stellen en met de kop in het zand strategie van KPN liep het op een fiasco uit.
Uiteraard sprak KPN destijds hier niet over het upgraden van koper waarna ze een tijd geleden weer volop in ging zetten..tijdje later werd het toch weer glasvezel. Nu kan het dus met de druk van de open kabel dus wel zonder werven.
Hebben wij hier helaas niets aan...geen VDSL en geen glasvezel. Plannen heeft KPN de komende jaren hier niet.
Wij wonen hier verre van in het buitengebied een paar gemeentes verderop weigerde KPN te leggen omdat de wijken voor hen wat te ver uiteen lagen. Ook hier geen glasvezel maar weer volop op het koper..moesten ze ook wel want de frustratie werd groter.
Zie klanten op het KPN forum ook wel eens klagen..enige opties is fourstack in de gaten houden. Ook voor hen geen gepande werkzaamheden. Komende 5 jaar wachten niets...dat moet een keer anders laat de druk op het groene monster maar komen en ook op Liberty global.
KPN de glasvezel..pfffff ACM heeft nu denk ik wel in de smiezen dat ze de praatjes van KPN niet zomaar moeten geloven.
 
Laatst bewerkt:
Hier ook het geval op dit moment.
Ze zijn hier in de buurt 19-8 begonnen met de aanleg van glasvezel. Eind december is dat afgerond en kan ik eindelijk overstappen.

Tja, maar daarmee is Ziggo Sport in UHD toch echt geen stap dichterbij. Het is ook niet even de boel omzetten naar UHD, er is een aardige investering voor nodig, camera’s, licenties, dataverwerking. En vergeet ook niet dat je zowel in SD, HD als UHD moet broadcasten, ook dat kost geld. Midden in het jaar een aanpassing verwachten is onrealistisch, de licenties worden per seizoen verkocht.
 
Terug
Bovenaan