• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Windows 10 mail

Goofy

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2007
Berichten
72
hallo,

zoals Rene hierboven aangeeft hoef je normaal gesproken bij Ander Account alleen maar je emailadres en wachtwoord op te geven en wordt daarna op de achtergrond alles juist ingesteld.

is het probleem misschien begonnen na de laatste Windows update die deze week is binnen gekomen en is er een Antivirus programma op de computer geinstalleerd ?

misschien is er na de Windows update een conflict met het Antivirus programma ontstaan die dit probleem nu veroozaakt........


vriendelijke groeten
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.678
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Inderdaad vreemd. Wat ik eerder vertelde blijkt inmiddels achterhaald te zijn, namelijk bij oudere mail programma's was voor verzenden niet een wachtwoord nodig. Iedereen kon daardoor criminele activiteiten ontplooien door willekeurige fake afzenders te gebruiken, zowel bestaande als verzonnen.

Maar (een heel voor de hand liggend proefje) heb je al eens je hele account verwijderd en opnieuw ingevoerd?

PS:
Heeft daarna wel even tijd nodig voordat het weer geactiveerd is.
 
Laatst bewerkt:

Goofy

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2007
Berichten
72
hallo,

bedankt voor uw antwoord.

misschien is de suggestie van dhr. de Boer nog een optie om te proberen. als u het account heeft verwijderd uit de mailapp dan daarna computer rebooten en daarna het maiaccount opnieuw aanmaken in de mailapp.

hoop dat het binnenkort kan worden verholpen

vriendelijke groeten
 
Topicstarter
Topicstarter
piet 22

piet 22

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 jan 2016
Berichten
27
Dat is ook al geprobeerd maar ook helaas.
Maar ik ga het weer doen.
ik haal hem weg en morgen weer proberen

Bedankt
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.115
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
piet 22

piet 22

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 jan 2016
Berichten
27
Helaas dat lukt me ook niet.
Ik ben wel blij dat ik niet de enigste ben zo als ik lees.
Ik probeer nu alles maar naar Gmail over te zetten.
Wel bedankt voor alles
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.628
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik probeer nu alles maar naar Gmail over te zetten.

Als je IMAP gebruikt, hoef je niets 'over te zetten'. Bij IMAP kun je gewoon met meerdere mail programmas naast elkaar werken. En dan pas later beslissen welke je blijft gebruiken.